Hopp til hovedinnhold

MGP-duo stiller kliss naken

NIKITIA ALIAS YULIA OG DASHA (MOON)

Når det kommer til popmusikk er det lett å la amerikanske og britiske artister ta mye av oppmerksomheten. Det betyr ikke at Øst-Europa ikke har en vital scene som bobler av sulten talent. NikitA er ikke nødvendigvis i denne kategorien, men gladjentene Dasha Astafieva (24) og Yulia Kavtaradze (26) vet å underholde.

Noen synes Pussycat Dolls, Britney, Sugababes og Rihanna kjører et sexy image, men de blir som grå, blyge mus sammenlignet med den ukrainske duoens video «Verevki»; En enkel, effektiv snutt hvor Dasha og Julia kjører en naturlig stil, kun iført høye hæler, akkompagnert av litt flittig sladding.

– Personlig liker jeg videoen, den er gjort med europeisk stil, sa mesterhjernen bak NikitA, produsenten Yuri Nikitin, til det ukrainske bladet Story i fjor høst.

– Selv kan jeg se den uendelig ganger. Kroppene til Yulia og Dasha er ideelle, og selv om videoen er simpel, har den noe ved seg.

Se «Verevki» nedenfor.

Dasha har stått på når det kommer til å promotere gruppens musikk, blant annet ved å stille i landets lokale Playboy, som gjorde at hun fikk besøke Hugh Hefner i Los Angeles. Her imponerte hun nok til å bli Playmate i det amerikanske januar 2009-nummeret.

Ordet på gatene er at Dashas skapte sjalu stemning hos Hughs private piker fra TV3-realityserien Playboy-jentene (The Girls Next Door), skriver The Insider, noe Dasha senere fortalte E! at ikke stemte.

– Hugh og jeg er kun venner, og jeg skal snart hjem til Ukraina, for det er der jeg har livet mitt og min musikkarriere. Men jeg kommer sikkert tilbake. Å få gjøre Playboy var målet mitt, nå er det neste målet å bli James Bond-pike.

Yulia har holdt en mindre liflig profil enn Dasha, blant annet via sin forrige, mer konservative gruppe A.R.M.I.Y.A., men sangeren forteller What’s On Kiev at hun ble rundere i kantene da hun fikk datteren Marharita.

– Jeg har forandret meg mye. Etter at jeg fødte har jeg blitt eldre og mer liberal, noe (produsenten) Yuriy la merke til og inviterte meg med, forteller Yulia, som er uenig i at NikitA kun selger musikk og konsertbilletter grunnet sitt image.

– Jeg vil ikke si at fansen elsker oss grunnet vår utseende. Det som appellerer er vår cocktail av seksualitet og oppdatert musikk.

NikitA planlegger å slippe sitt debutalbum i løpet av året, og Dasha ønsker så å spille inn et soloalbum på engelsk med amerikanske produsenter.

Fun fact: I fjor kom NikitA til den ukrainske MGP-finalen med sangen «Beauty Saves The World», men stilte ikke i konkurransen, angivelig fordi de frivillig trakk seg. Jentene fremførte likevel en låt i pausen, dog som playback.

Nedenfor er noen av NiKitas tidligere videoer, og den nevnte friskusen «Verevki» kan du se her:
SUPERSTJERNER I KIEV (MOON)

KINKY – MEN KUN FOR POPKUNSTEN (MOON)

«Mashina»:
«Zaychick»:
Dasha vurderer å gjøre soloalbum på engelsk:
«Beauty Saves the World» fra MGP-delfinale i Ukraina:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer