Hopp til hovedinnhold
HØRER ANGIVELIG IKKE PÅ DET DU EVENTUELT HAR Å SI (ROYAL MAYHEM)

– Mest opptatt av å ha det lættis

– Vi setter oss på huk og bæsjer den ugne fylla-driten på alle de som har noen formening om «hvordan man liksom skal gjøre shit». Vi sier akkurat hva vi vil, og om du ikke liker det kan du sitte der å grine, hoe!

Jøsses. Rett opp i både og angrep og forsvar. Vi spurte forsiktig om hva Bankmenns «Byn å grin» feat. RykkinFella handler om, og fikk servert et ekstra jantene svar fra gruppens Lars Rubix.

Hva kan Bankmenn tilføre norsk musikk?

– Vi håper jo å kunne endre manges syn på vår sjanger. Få bort det cred og ekte hip-hop-tullet og heller fokusere på å faktisk lage bra musikk. Vi tar ikke oss selv så jævla høytidelig, vi er mest opptatt av å ha det lættis i studio og det blir som oftest jævla fet musikk ut av det.

NRJs yppige morgenshowvert Ida Fladen blir på låten kalt en «sertifisert groupie», men er så jovial og sporty at hun stiller i den kliss nye videoen, regissert av Frederic Esnault (Erik og Kriss, Inglow, Joddski, Stella Mwangi):


Låta blir et bonusspor på Bærums-guttas kommende EP En ny æra, som har med gjestene Hooga Troopers, Marcus, Adam Tensta, Eboi, J-Son og GTICY., samtidig som de snart disker opp med mixtapen Banken lager penger Vol. 4: Lys, lyd, action!, hvor Lazee og Stella Mwangi gjør remixen til «Byn å grin».

Reprise: Videoen til «Diamant»:


Spytter Ida Fladen? Mulig. Her rapper hun iallefall

Nyeste saker fra 730.no

Les mer