Hopp til hovedinnhold

Mer tullebyråkrati

AZIZ ANSARI, AMY POEHLER, RASHIDA JONES, NICK OFFERMAN (NBC)

Parks and Recreation er en serie som ufortjent har havnet under radaren her til lands. Herrebladet GQ kåret den til Sitcom of the Year i 2009, og den går som en del av humorkvelden på amerikanske NBC, sammen med 30 Rock, Community og The Office.

Sesong 3 hadde premiere på NBC i går, og det var duket for gjensyn med moromann Aziz Ansari og Amy Poehler, kjent fra Saturday Night Live.

Fortsetter under traileren.

Serien er skapt av Michael Schur og Greg Daniels, hvorav sistnevnte er mannen som utviklet den amerikanske versjonen av The Office. De to komediene er like på den måten at de er såkalte «mockumentaries», og tar for seg arbeidsplasser hvor mangelen på intelligente ansatte er akutt.

Kvaliteten på Parks and Recreation har blitt kritisert av anmeldere for å være av noe varierende grad, og det at konseptet har så mange fellestrekk med The Office har gjort at serien har havnet i skyggen av sin populære kanal-kollega.

Når det er sagt så byr Parks på hysterisk underholdning ved sitt beste. Er du fan av NBCs komedier er denne absolutt verdt å ta en titt på.

Bonus: Nedenfor analyserer The Roots’ trommeslager ?uestlove likheten mellom Wu-Tang og Parks and Rec. Rashida Jones (datteren til Quincy) kan du se med norgesaktuelle Foo Fighters her.

Sesong 1 av serien får du hos Platekompaniet.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer