Mer sex

6. feb 2009 kl. 00:00
SEX AND THE CITY: THE SECOND MOVIE (SF NORGE AS)
Etter suksessen Sex And The City: The Movie, som solgte kinobilletter for nesten 3 milliarder kroner (inkludert 23 millioner i Norge), måtte det bli en oppfølger.
Vi foreslår det enkle navnet Sex And The City: The Second Movie.

Det er ifølge AP New Line Cinema-talskvinne Candice McDonough som bekrefter at Sarah Jessica Parker og hennes tre venninner Kim Cattrall, Kristin Davis og Cynthia Nixon har signert papirene. Det samme gjelder for manusforfatter og regissør Michael Patrick King.

Detaljene rundt filmen er få, noe King, som også er en komiker, beklager i en pressemelding.

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe med disse utrolige skuespillerne igjen, og vil veldig gjerne gi alle mer informasjon om oppfølgeren. Men jeg er opptatt med mitt «Sex»-liv.

Ordet på gatene er at den andre delen skal få mer humor enn den første.
I forbindelse med DVD-lanseringen av den første filmen, fortalte Parker til MTV at det ikke vil være noe problem å lage en Sex And The City 2, men at det må gjøres på en riktig måte.

– Det er veldig lett å lage en oppfølger. Alle er klare og filmselskapet er åpenbart interessert, noe som er veldig smigrende for oss, men man kan ikke bare gjøre den på grunn av dette. Man må fortelle en god historie, mente «Carrie».

Relatert gladsak:

Skuespiller Vivica A. Fox, som i etterkant av Kill Bill ikke har fått sving på filmkarrieren, skyter nå realityserien The Cougar, forteller Reuters. I showet, hvor Fox er vert, skal eldre kvinner teste ut tyve yngre menn.

Traileren til Sex And The City: The Movie:


Sex And The City-scene fra Disaster Movie, alias verdens verste film: