Menn vil at Rybaks eks skal spille på deres fele

24. mai 2009 kl. 00:00
ALEXANDER RYBAK VIFTER MED FELA (EMI)
Years ago, when I was younger I kinda liked a girl I knew she was mine and we were sweethearts that was then, but then it’s true

Der er enkelt å lære seg «Fairytale», ettersom den blide, triste kjærlighetslåten kun har drøye 100 ord, og teksten hele Europa kan utenat handler om Alexander Rybaks eks Ingrid Berg Mehus.

Den 21 år gamle Jessheim-piken, som var med på TV2-programmet Pokerfjes, forteller kanalens God kveld Norge at oppmerksomheten for det meste er positiv, men at det også blir litt mental tafsing under beltestedet.

– De sier alt fra om jeg vil spille på fela deres, til andre ting. Det er så mye rart. Jeg håper det ikke er i overført betydning, men jeg er redd det er det.

Paret traff hverandre mens de var fiolionelever, og selv om det er flere år siden forholdet ble slutt, tenker han altså på henne fortsatt.

Da 730.no intervjuet Rybak, snakket han mye om jenter, men forventet å være singel helt frem til september.

MGPs britiske representant Jade Ewen gjestet Oslo og spiste middag med Nesodden-hunken.

Video av 21-åringen fra London under Moskva-finalen:


Alexander Rybak har også fått mye oppmerksomhet i USA. Da han vant ble det toppsak hos blockbusterblogger Perez Hilton, og TV-giganten Oprah Winfrey har spilt spellemannens hitsingel for sine 8,5 millioner seere.

Stjernens manager Kathrine Synnes Finnskog forteller VG at de takket nei til å opptre hos amerikanske Ellen DeGeneres for å heller prioritere det europeiske markedet, hvor hans debutalbum først lanseres.

Utenom USA vises Ellens TV-show i 25 land, inkludert Norge (TV3).