Hopp til hovedinnhold
TRIXIE - MED ET HJERTE (OG KJOLE) AV GULL OG CAMERO THE ASS KICKER (SCANBOX/PARAMOUNT)

– Menn kan bli bitch-slapped

– Åh, det spørsmålet der er så typisk! Hvorfor spør alle om det?

730s møte med hovedrolleinnehaverne i kommende Bitch Slap starter med en muntlig bitch slap.

Vi er på hotellet Grims Grenka i forbindelse med Oslo Filmfestival, med ekstra søte Julia Voth til venstre for oss i sofaen, stilige America Olivo sittende rett foran oss på teppet, mens Tennessee-piken Erin Cummings til høyre kunne vært Megan Fox’ halvsøster.

Men etter at de først forteller oss hvor mye de sammen reiser rundt for å snakke om filmen, liker de altså ikke vårt første spørsmål.

– Om vi blir uvenner? Ja, vi haaater hverandre, sier Erin sarkastisk.

– Får menn slike spørsmål? Spør man Bruce Willis om han ble uvenner med de han spilte inn film med? The Police ble uvenner, de er menn. Oasis ble uvenner, påpeker America mens hun fikser sin falske øyevipp.

730: Ja, men Oasis er jo ganske jentete da.

Erin: Haha…

America: Seriøst, det med at jenter alltid blir uvenner er bare en myte. Det er ikke noe forskjell på gutter og jenter. Jeg var med i jentegruppen Soluna, og vi ble alltid spurt om vi var gode venner, noe vi stort sett var. Etterhvert følte vi oss rare siden alle forventet at vi skulle være uvenner.

Julia: Damer liker kanskje litt drama, men vi tre har det flott sammen. Selvfølgelig kan det bli mye å bo oppe på hverandre hele tiden, da trenger man litt alenetid.

Bitch Slap er en independentfilm med et begrenset budsjett. Tror dere dette har skapt et bedre samhold?

Erin: Definitivt. Innspillingen var veldig intens, vi gjorde det meste selv, utenom stuntene, og har gjort mye i etterkant for å fortelle folk om filmen.

America: Vanligvis skyter skuespillere en film og så møtes de på premieren et år senere, men slik har det ikke vært for oss. Vi skjøt Bitch Slap i fjor, men har reist rundt sammen på filmfestivaler non-stop i etterkant.

Julia: Noen ganger bor vi på samme rom. Haha, i samme seng.

I filmen spiller dere tre ganske forskjellige jenter på jakt etter diamanter. Kan dere fortelle litt om de dere spiller?

Erin: Jeg spiller Hel, mesterhjernen bak operasjonen, som forsøker å holde alt sammen på en smooth måte, helt til det rakner og alt går til hell

Haha, najs.

Erin: Jeg sier ikke det slik i alle intervjuer, hehe.

America: Jeg er Camero, en dopselgende, dopbrukende, street-fighting, mannehatende, foreldreløs jente på jakt etter et bedre liv og 200 millioner dollar i diamanter som noen stjal fra meg. Dessverre blir det ikke så lett, så jeg må slåss.

Julia: Jeg spiller Trixie, en stripper med et hjerte av gull, iført en liten gullkjole. Hun er operasjonens lokkemiddel som lurer Gage, spilt av Michael Hurst. Hun er den snille, naive i trioen som ikke ønsker at noen skal skades, og hun forelsker seg i Hel.

Stripper du i filmen?

Julia: Jeg danser, men tar ikke av meg klærne. Det er ingen nakenhet i filmen, men jeg har to veldig sexy dansescener som jeg er veldig stolt av.

America, du er toppløs i Friday the 13th og i sommer var du helt naken i Playboy. Hvordan var denne erfaringen?

America: Det var bra. Det var en veldig komfortabel Playboy-shoot med (kjendisfotograf) Terry Richardson, og ektemannen min ble fornøyd over at kona ble Playboy-modell, haha.

Det eksisterer et fun fact angående bildene dine…

America: Tenker du på at jeg ikke har hår nedentil? Ja, jeg tenkte ikke noe på det da jeg kom på shooten. Det er bare slik jeg er, og det var okay for dem. Jeg er den første skuespillerinnen som er glattbarbert i Playboy. Det føles litt rart å si…

Nei, det høres fint ut, ikke tenk på det. Uansett, hvor var vi? Jo. Bitch Slap. Man humrer når man ser traileren. Det er vel meningen?

Erin: Yeah! Alt er ekstremt, alt er over the top.

Tittelen Bitch Slap og tre sexy «bitches» i hovedrollene kan virke kvinnediskriminerende. Har dere fått kritikk for dette?

Fortsetter nedenfor.

Erin: Vi hører det ofte, men la meg si noe med en gang; Navnet Bitch Slap har ikke noe å gjøre med kvinner. Menn kan bli akkurat like bitch-slapped som damer. Dessuten er dette en feministisk film om tre sterke kvinner som ikke forsøker å være menn, de omfavner sine femi sider samtidig som de kicker ass og er heltene. Det er bra for kvinner å se actionfilmer som ikke nødvendigvis har en Bruce Willis eller Will Smith som den store helten, men heller tre damer.

America: Da jeg var liten fikk jeg ikke leke med brødrene mine, for de slåss og rullet rundt og ble skitne. Jeg måtte ha på meg sløyfe og spille piano, og ble fortalt at det var slik jenter skulle være mens «gutter er gutter». I filmen får jeg rulle rundt og slåss, og får gjøre det jeg ikke fikk gjøre som liten pike, samtidig som jeg får gjøre det som en sexy kvinne. Noen mener at vi blir utnyttet og sett på som objekter, men de samme sier ikke noe om Bruce Willis i Die Hard eller volleyballscenen i Top Gun eller Taylor Lautner som kaster skjorta i New Moon.

Julia: Det er kvinnediskriminerende hvis man mener disse filmene er okay, men ikke Bitch Slap.

«Bitch Slap», regissert av Rick Jacobson, kommer ut i Norge 27. januar. Vi ble forresten forelsket i alle de tre damene.
Se også: Voldsaktuelle America Olivos åpner seg i Playboy

Nyeste saker fra 730.no

Les mer