Hopp til hovedinnhold
billie eilish jeg har jo store pupper another Late Night Lil Yachty Drake 730no
Billie setter skapet på plass (Instagram/billieeilish)

Billie Eilish er ikke sur på Lil Yachty og Drake: – Jeg har jo store pupper

Billie Eilish om den virale linjen om puppene sine, forholdet til kroppen sin – og til andre jenter – og hvorfor menn har det mye lettere enn kvinner når det kommer til kropp.

Siden hun slo gjennom har Billie Eilish Pirate Baird O’Connell (født i 01) blitt bombadert med kroppsskampåføring. Noe hun flere ganger har slått ned på.


Les også: Billie Eilish er lei 👺


Mange tenkte derfor at Drake-låten «Another Late Night» med Lil Yachty fra albumet For All the Dogs ikke skulle falle i smak grunnet seksualisering. Sistnevnte rapper «hun har store pupper som Billie Eilish».

– I let her go, she fine as hell but baby wasn’t stylish / she had big tits like Billie Eilish

Men neida. 21-åringen krenkes ikke av teksten.

– Jeg synes det er gøy! Jeg smigres, sier hun smørblidt til Variety. – Yachty er min venn. Drake er min venn. Det er en spøk. Jeg har jo store pupper! Jeg elsker det.

Billie Eilish legger til at hun aldri har forsøkt «å få folk til å ikke seksualisere»  seg.

billie eilish jeg har jo store pupper another Late Night Lil Yachty Drake 730 no

(Instagram/billieeilish)

– Men jeg ville ikke at folk skulle ha tilgang til kroppen min, selv ikke visuelt. Jeg var ikke sterk nok og sikker nok til å vise [kroppen min]. Hvis jeg hadde vist den på den tiden, ville jeg blitt helt knust hvis folk hadde sagt noe, sier hun til bransjebladet.

Billie hevder at menn ikke har kroppspress. Noe trolig mange ikke er enig i.

– Det er ingen som sier noe om kroppene til menn. Hvis du er muskuløs, kult. Hvis du ikke er det, kult. Er du syltynn, kult. Hvis du har en pappakropp, kult. Hvis du er lubben, alle elsker det! Alle er fornøyde med det. Du vet hvorfor? Fordi jenter er snille. De bryr seg ikke fordi vi ser folk for den de er!

(Ordet «pappakropp» støtter kanskje ikke påstanden hennes.)

– Kanskje jeg egentlig ikke bryr meg om å bli seksualisert fordi jeg aldri har følt meg begjært. Jeg har aldri følt meg feminin. Jeg må overbevise meg selv om at jeg er en pen jente. Og jeg identifiserer meg som «hun/henne» og slike ting. Men jeg har aldri følt meg som en jente.

«Male Fantasy»-sangeren forteller at hun synes det er vrient å forholde seg til jenter. Hun finner dog mange av dem attraktive.

– Jeg elsker [jenter] så mye. Jeg elsker dem og tiltrekkes av dem som mennesker… Veldig av tiltrukket av dem… Jeg står kvinner i livet mitt veldig nære. Jeg er fysisk tiltrukket av dem. Men jeg er også så skremt av dem og deres skjønnhet.


Les også: Billie Eilish anklages for queerbaiting – se video


Billies nyeste album Happier Than Ever kom sommeren 2021. Hun er nå aktuell med Barbie-singelen «What Was I Made For?», som hun som vanlig – har skrevet med storebroren Finneas O’Connell. Nå gjør Billie presse fordi hun er nominert til fem Grammy-priser for sangen. Blant annet årets beste låt.

Se også: Disse artistene kan vinne Grammy Awards 2024


PS: Denne bør du se:

🎥 730.no anmelder Billie Eilish: The World’s a Little Blurry

Les mer