Hopp til hovedinnhold
Megan-Fox-MGK-Brian-Austin-Sonn
Megan Fox og MGK (Instagram/Machinegunkelly)

Megan Fox fyrer tilbake mot Robby Starbuck på Instagram

Amerikas yndling Megan Fox svarer på anklagelsen om at hun tvinger sønnene sine til å gå med «jenteklær».

Beskyldningene faller heller ikke i god jord hos eksmannen Brian Austin Green.

Megan Fox (født i 86) refses av en republikansk politiker som hevder hun tvinger sønnene sine til å gå med jenteklær. Politikeren det gjelder heter Robby Starbuck, og er en selverklært frihetskjemper ifølge Twitter-bioen 🙃

Skuespilleren har tre sønner Noah (10), Bodhi (9) og Journey (6) med eksmannen.

Megan har for øvrig også vært tydelig på at hun vil legge til rette for at barna kan uttrykke seg som du selv ønsker.

– Hvis en gutt elsker prinsesser og en jente elsker baseball, så har ikke det noe å si for deres seksualitet. Det har noe å si for deres kommunikasjon og kreative uttrykk. Vi kan ikke begrense barna våre ved å fortelle dem hvordan de skal lege, har hun tidligere fortalt.

Robby Starbuck virker dog å være uenig, og hevder at Megan har sterke meninger om hvordan barna hennes skal uttrykke seg.

«Dette er Megan Fox sine sønner. Vi pleide å bo i sammen i et lukket nabolag og barna våre lekte i parken. Jeg så to av dem ha et fullstendig sammenbrudd og sa at de blir tvunget av moren deres til å bruke jenteklær mens barnepiken prøvde å roe dem ned. Det er ren barnemishandling. Be for dem», skriver Robby på Twitter. 

https://twitter.com/robbystarbuck/status/1666848567091245073?s=20

Se også: Machine Gun Kelly disser Jack Harlow

Megan tar til Instagram for å svare på de voldsomme anklagelsene. 

«Jeg ønsker virkelig ikke å gi deg denne oppmerksomheten, for du er helt klart en maktsyk person, men men la meg lære deg noe… Uavhengig av hvor desperat du kan bli til enhver tid etter å skaffe deg rikdom, makt, suksess eller berømmelse – bruk aldri barn for innflytelse.»

«Jeg har blitt brent på bålet av narsissistisk, impotent, små menn som deg mange ganger, og likevel er jeg her fortsatt», avslutter Transformers-stjernen.

Dette er ikke første gang Megan Fox kjemper mot amerikanernes overfokus kjønnsuttrykk og legning.

Spesielt når det gjelder henne selv.

I 2022 fortalte hun også om hvordan sønnen Noah likte å utforske tradisjonelt «kvinnelige» klesplagg allerede som toåring. 

Sønnens nysgjerrighet tas imot med åpne armer av Megan og hennes eksmann Brian Austin Green.

Brian (født i 73) støtter ekskona i en uttalelse til TMZ.

«Det er en tullesak. Det er bare noen få mennesker i deres verden som faktisk kan bekrefte om denne historien er sann, og jeg kan fortelle deg med absolutt sikkerhet at den ikke er det. Denne personen som prøver å hevde at dette er sant, er et perfekt eksempel på noen med egoistiske motiver som ikke bryr seg om å påvirke et foreldre-barn-forhold negativt», skriver Brian til TMZ.

Se også: Megan Fox åpner opp om dysmorfofobi

Les mer