Hopp til hovedinnhold

Megan Fox som Red Sonja?

Predator er ikke den eneste Schwarzenegger-filmen Robert Rodriguez tørker støv av.
Regissøren og produsenten har lenge snakket om å gjøre en ny versjon av 1985-kalkunen Red Sonja med Arnold og Brigitte Nielsen, og den opprinnelige planen var å ha Rose McGowan i hovedrollen som den langbente, rødhårete sverdmesteren. Det ble til og med trykket plakater.

Men Rose skal spille i nye Conan (som heks) noe som gjør Sonja-prosjektet vrient.

Ifølge Pajiba jobber filmselskapene Nu Image og Millenium Films derfor med å få Megan Fox til å ta rollen.

Når innspillingen av Red Sonja starter gjenstår å se. Under SXSW fortalte Rodriguez til MTV at selskapene ikke vil begynne å skyte Red Sonja før de har fått sjekket mottakelsen til Conan:

Hvis 23-åringen tar rollen som Ms. Sonja, bør hun kunne gjøre minst like bra innsats som danske Brigitte Nielsen, som vant en Golden Raspberry-pris for verste nykommer (men som senere leverte i Rocky IV, Cobra og Bevery Hills Cop II). 
Red Sonja var med å ødelegge karrieren til regissøren Richard Fleischer, som også gjorde andre del av Conan.
På 70-tallet ble den kvinnelige karakteren til en Marvel-tegneserie, basert på den fiktive personen Red Sonya (med y) skapt av Conans pappa Robert E. Howard.
  Megan Fox skyter i disse dager inn thrilleren The Crossing, hvor hun spiller en kvinne som får ektemannen sin kidnappet etter en Mexico-ferie, og dukker snart ned i havet som den våte superhelten Fathom, før hun sprer hun sine yndige vinger for Mickey Rourke i Passion Play


Brigitte er høy:


Sylvester Stallones 46 år gamle eks får en oppgradering:Popbonus med Falco:


Det norske VHS-coveret til 1985-«klassikeren»:

Les mer