Hopp til hovedinnhold
FOXY MEGAN I TRANSFORMERS (DREAMWORKS/UNITED INTERNATIONAL PICTURES)

Megan Fox’ neste prosjekt: Hore

Når Thomas Dekker ikke løper rundt som John Connor i TV Norge-serien Terminator: The Sarah Connor Chronicles, liker han å skyte filmer. På egenhånd.

I fjor samlet han en gjeng med skuespillervenner og delte ut deler av et manus han har skrevet selv, men i følge Empire fikk ikke de involverte personene mye informasjon om prosjektet.

De fikk kun vite innholdet i scenene hvor de medvirker. Som om dette ikke er alternativt nok, brukte Dekker seks forskjellige kameraer, som han noen ganger holdt selv uten hjelp fra lys- og lydcrew.

Resultatet er indiefilmen Whore, om unge, fattige i Hollywood som prostituerer seg for å overleve i bransjen. En slik catchy filmtittel blir et ennå større blikkfang ved at den 20 år gamle regissøren har «Megan Fox» noen centimeter fra «hore» på plakaten.

Piken har kontinuerlig toppet sexy-lister etter at hun løp fra robotene i forkledning i Transformers.

Video: Megan Fox’ FHM-fotoshoot.

Thomas Dekker har også med sin jevnaldrende venninne Rumer Willis, datteren til Bruce og Demi Moore, pornoveteranen Ron Jeremy (som spiller en prest), samt sin Terminator-mamma Sarah Connor, alias bermudisk-britiske Lena Beadey.

Whore, som bevisst skal (forsøke å) kombinere flere filmsjangere, har premiere i oktober.

(2P&R PRODUCTIONS/MOVING PARTS)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer