Hopp til hovedinnhold
FILMBLADER DIGGER IKKE AMANDA SEYFRIED OG MEGAN FOX'  JENNIFER'S BODY (FOX)

Jennifer’s Body: Megan Fox’ gutteslakt slaktes

Filmer om jenter som spiser gutter risikerer hard medfart fra anmeldere.

Spesielt hvis de har ikke så kritikerroste Megan Fox i hovedrollen.

Men Jennifer’s Body er skrevet av respekterte Diablo Cody, som vant Oscar for 2007s Juno, og regissert av Karyn Kusama, som ble belønnet for mange priser via Girlfight med Michelle Rodriguez.

Filmen handler om en populær high school-babe som blir forsøkt ofret til djevelen av et rockeband, men som blir til en demon som spiser kåte tenåringsgutter.

Ja, dette er en skrekKOMEDIE.

Til tross for anerkjent regissør og manusforfatter, gir ekspertene Jennifer’s Body tommelen ned.

I alle fall Hollywoods to største bransjeblader.

The Hollywood Reporter mener Megan Fox-filmen en uoriginal (?) og lite spennende, og at alle skuespillerne konstant overspiller.

– Med sin campy pastisj med horror og klisjeer fra high school-filmer, ender den et hakk over standardiserte skrekkfilmer ved hjelp av Codys snikende form for humor.

Variety er strengere og mener hypen i forkant hinter om mye mer enn det man får servert

Selv om Megan passer til den blodtørstige hovedrollen, mener bladet at hun nesten gjør en bedre figur i Transformers.

– Denne high school-horror-villstyringen takler sine «bad girl gone really bad»-premisser på en måte som er irriterende åpenbar, og ødeleggende nok nesten med en total mangel på noe som virkelig skremmer.

Jennifer’s Body har premiere i USA på fredag, mens man i Norge må vente til 6. november.

WTF: Har Megan Fox nasty fingre?

I forbindelse med lanseringen av skrekkomedien har 23-åringen benyttet anledningen til å disse Transformers-kjendisregissøren Michael Bay, blant annet ved å sammenlikne ham med Adolf Hitler, pluss kalle ham «en pikk» som filmet henne hjemme hos seg da hun var 15 år.

Dette irriterte tre av Bays ansatte så mye at de skrev et åpent brev til frøken Fox, som regissøren la opp på sitt nettsted – for så å ta det ned.

I helgen skrev ringreven at han hverken støtter brevet eller kommentarene fra Megan, men sier at han ikke tar seg nær av skuespilleren, og at hun blir med i neste runde av roboter-i-forkledning-blockbusterserien.

– De crazy spydighetene er en del av hennes crazy sjarm. Jeg elsker fortsatt å jobbe med henne, og jeg vet vi kommer overens. Jeg forventer flere crazy sitater fra henne med Transformers 3, konkluderer Michael Bay.

Filmens soundtrack har med blant andre The Sword, Black Kid, Little Boots, White Lies, Panic at the Disco og ikke minst Hayley Williams fra Paramore.

Mer Megan Fox og Jennifer’s Body her

Nyeste saker fra 730.no

Les mer