Advertisement

Megan er en foxy skrulle

6. sep 2009 kl. 00:00
MEGAN FOX ER IKKE BARE SØT (UIP)

Mange blir nå introdusert til britiske Wonderland på grunn av Megan Fox, som via sitt utseende gjør forsiden sexy, mens hennes upolerte meninger gjør innsiden festlig. En av dem som får gjennomgå er igjen Michael Bay, Transformers-regissøren som ironisk nok er årsaken til at hun i det hele tatt blir intervjuet.

– Herregud, jeg skulle ønske jeg virkelig kunne fyre løs om dette, sier 23-åringen til Wonderland, for så å gjøre akkurat det.

– Han er som Napoleon og han forsøker å skape seg et rykte som en beryktet gal mann. På sine filmsett vil han være som Hitler, noe han er.

Fox beskriver Bay som et mareritt å jobbe for, men forsøker også å si noe pent om Hollwywood-kjempen. På en måte.

– Når han ikke er i regimodus, liker jeg egentlig personligheten hans, for han er så merkelig, så håpløst merkelig. Han har ingen sosiale ferdigheter i det hele tatt. Det er herlig å se på ham. Han er sårbar og skjør i det virkelige liv, og en tyrann på filmsettet. Shia (Labeouf) og jeg holdt på å dø da vi laget Transformers. Han får deg til å gjøre syke ting som forsikringsselskapet aldri ville latt deg gjøre.

Misnøyen med Michael Bay, som hun i julinummeret av GQ kaller en «pikk», startet da hun var tenåring. I sommer fortalte hun Guardian hvordan det var å være på audition for den mektige Hollywood-mannen; Bay ba henne komme til huset sitt, hvor han spurte om hun kunne vaske hans Ferrari. Mens han filmet henne. Megan sa ja, og forteller avisen at hun ikke vet hvor opptakene befinner seg.

Regissøren likte det han så, og lot den unge piken bli ukreditert statist i Bad Boys II med Will Smith og Peter Stormare, hvor man kan se henne danse i vannspruten i en klubbscene, iført bikini og cowboyhatt.

– Jeg var 15 år og i 10. klasse, og i et nøtteskall er dette hvordan hjernen til Bay fungerer, fortalte Megan da hun gjestet Jimmy Kimmel for å promotere Transformers 2.

Se også: I neste måned vil Megan Fox sjokkere folk

Tennessee-piken mener hun ikke baksnakker folk i blader, ettersom personene hun prater om får høre det samme fra henne ansikt til ansikt. For eksempel Zac Efron, som hun ofte klovner, blant annet igjen i Wonderland. FMH-favoritten sammenligner High School Musical-gutten med en av 60-tallets største, kvinnelige divaer, men bare på gjøn.

– Han er vakker. Han er den neste Elizabeth Taylor. Jeg bare tuller. Jeg bare liker å gjøre narr av ham. Jeg kjenner Zac. Han vet at jeg gjør narr av ham fordi jeg er glad i ham.

Det er ikke bare folk flest som blir forvirret av Megan Fox. Hun forteller bladet at hun lurer på om hun lider av «mild schizophrenia».

– Jeg har definitivt en form for mentalt problem, og jeg har ikke klart å putte fingeren på hva det er.

Ferske Odette Yustman (23) om Michael Bay: – Han ville ha meg i g-string