– Meek Mill gråt, sa at han ikke var gangster

18. des 2015 kl. 00:00
IKKE GANGSTA LIKEVEL
IKKE GANGSTA LIKEVEL (MMG)


Gangstas move in silence… and I don’t talk a lot, sier Meek Mill på «Dreams and Nightmares».


Men gangsta-boss’en Meek Mill snakket i retten natt til i dag norsk tid.Ifølge TMZ gråt MMG-rapperen foran dommeren, som mener han har brytt betingelsene for sin prøveløslatelse.– Jeg er ikke en gangster, jeg er ikke en kriminell, sa Meek mens han tørker tårer.– Jeg har min dronning Nicki nå, jeg forsøker å være bedre og jeg føler at jeg kan bli den beste rapperen her ute.
 
Meek skal angivelig ha sagt unnskyld for å ha disset statsadvokat Noel Ann DeSantis på The Weeknd-produserte «The Ride». (– I think that bitch racist, she probably in the Klan.)Påtalemyndighetene hevder at Meek reiste fra hjembyen Philadelphia til Los Angeles i forrige måned for å delta på American Music Awards med Nicki – og på releaseparty til Rick Ross – uten tillatelse, og at han forsøkte å levere vann som urinprøve.Dommeren skal avgjøre utfallet i neste måned, og i mellomtiden kan Meek ikke forlate Philly.
 Random throwback med Meeks helt 2Pac: Shock G fra Pacs gruppe Digital Underground forteller hva Pac sa til dommeren i rettsalen:

 
 
– You know your Honor… Throughout this entire court case, you
haven’t looked me or my attorney in the eye once. It’s obvious you’re
not here in the search of justice, so therefore there is no point in me
asking for a lighter sentence. I don’t care what you do because you’re
not respecting us. This is not a court of law as far as I’m concerned,
no justice is being served here, and you still can’t look me in the eye… So I say, do what you want to do, give me whatever time you want,
because I’m not in your hands. I’m in God’s hands.
 
Meek har rett: There’s levels to this shit.