Meek Mill begynner på college

23. jan 2016 kl. 00:00
SCHOOLED UP (INSTAGRAM)
SCHOOLED UP (INSTAGRAM)

Mens Meek Mill venter på dommen for å ha brutt prøveløslatelesesbetingelsene, så har han ikke lov til å forlate hjembyen Philadelphia. I mellomtiden har han startet å studere. Dette sa han i alle fall til elever i en tale på byens Overbrook High School på fredag ifølge Akademiks.


– Jeg startet akkurat på college. Jeg valgte å gjøre det fordi jeg vil være den beste i det jeg gjør. Jeg gjorde det for å få utdanne meg selv, få mer kunnskap, fordi kunnskap gjør at man tjener penger, og være utdannet gir deg penger og jeg liker å tjene penger og ta vare på min familie, sa MMG-artisten til elevene.

– Dere kommer ikke til å dra noe nytte av DC4, Nicki Minaj og Drake, humret Meek og referer til sin kommende, niende mixtape Dreamchaser 4.

– Da jeg var på deres alder så hadde jeg aldri muligheten til å snakke med Jay Z, jeg hadde aldri muligheten til å snakke med Beanie Sigel og spørre dem hvordan jeg skulle komme meg fremover.


28-åringen røpet ikke hvilken college han har startet på. (Online-college?)


Utenom å studere, så har Meek Mill holdt seg
opptatt med å krangle med 50 Cent.
 

Kjæresten Nicki Minaj er muligens ikke imponert over gutta, da hun denne uken la ut tre Instas om ulempen ved å ha for stort ego:


– For mye ego dreper talentet ditt.


– EGO: Tre bokstaver som hindrer deg i å si ting som hjertet ditt dør etter å få sagt, som jeg elsker deg, jeg savner deg og jeg beklager.
 


– Ego er som en flue som buzzer rundt i en vakker konserthall. De fikserer på fluen og glemmer konserten.


Se også:
– Meek Mill gråt i rettsalen, sa at han ikke er gangster og at han kan bli den beste rapperen