Hopp til hovedinnhold

Måtte fjerne Slash-skjorte før Guns N’ Roses-show

Det er selvfølgelig ikke sikkert at denne NME-historien er sann, og det ser ikke ut som bladet har forsøkt å kontakte Guns’ management eller O2 Arena for å få dette bekreftet. Men skrullete Axl Rose hater Slash nok til at det frister å tro på den:

18 år gamle James Revell forteller at vaktene under gårsdagens Guns N’ Roses-konsert i London ba ham fjerne sin t-skjorte fordi den hadde bilde av Slash. Vaktene sa de hadde fått beskjed fra Guns’ management om at ingen med Slash-skjorter skulle få komme inn.

– Jeg ble veldig sint… jeg følte at jeg ble frarøvet min frihet til å ha på meg hva jeg vil… (Men) jeg passet på lillebroren min, og ville ikke ødelegge showet for ham, så jeg reagerte ikke med sinne.

James gikk derfor rundt i bar overkropp med jakke over. Axl Rose kom til arenaen en drøy time forsinket, og siden tenåringen og hans lillebror skulle rekke siste tog hjem, så måtte de dra etter tre sanger. God stemning.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer