Matt Damon er tilbake som Jason Bourne – se trailer

21. apr 2016 kl. 00:00
BOURNE IS BACK (SKJERMBILDE/UNIVERSAL PICTURES) 

BOURNE IS BACK (SKJERMBILDE/UNIVERSAL PICTURES) 

Oppdatert torsdag 21. juli: Første trailer til Jason Bourne (som den skal hete) er ute! Og den inneholder alt man kan forvente av en Bourne-trailer.

Se første ordentlige titt her, og mer om filmen under. 

Sak fra 9. september 2015

Hollywood eeeeelsker suksessfulle filmserier i både to, tre, fire, fem og åtte deler, så det var selvfølgelig ikke nok med «bare» fire filmer om den glemsomme helten Jason Bourne. 

Etter de tre første filmene var det egentlig slutt for hovedrolleinnhaver Matt Damon og regissør Paul Greengrass, som ikke ble med i fireren The Bourne Legacy. 2012-filmen ble i stedet regissert av Tony Gilroy med Jeremy Renner i hovedrollen, dog ikke som Jason Bourne. 

The Bourne Legacy f
ikk blandet feedback, og Matt Damon utelukket ikke at han ville komme tilbake dersom Paul Greengrass returnerte i registolen. 
 
I natt ble det første livstegnet fra femmeren publisert, hvor vi ser Matt Damon tilbake i sin kanskje aller mest kjente rolle. 

Greengrass er også tilbake, og produsent Frank Marshall delte denne gladmeldingen via Twitter:

 


Bourne 5 har ennå ikke fått en offisiell tittel, men har kinopremiere via Universal Pictures 29. juli. Oppdatert: Filmen heter enkelt og greit Jason Bourne

Se også: Matt Damon er også aktuell med en liksom-tysk nordmann