Hopp til hovedinnhold

Matoma lager tropisk fest i Operaen

OPPDATERT: Matoma solgte ut showet i Operaen på noen dager. Til manges glede blir det satt opp ekstrakonsert samme dag, slik at det altså kommer nye billetter i salg.

Grandma made me a sweater!❤️ what do you think?🙌🏼 #matomasweater #matoma

Et bilde publisert av Matoma (@matomaofficial)


God fredag! 

Matoma feirer sitt første ordentlige singelslipp med å annonsere en ekstra kul gig. Arrangør Atomic Soul forteller 730 at 24-åringen fra Flisa spiller i foajeen til Den Norske Opera og Ballett 12. februar, som aller første artist. Lukket forsalg har startet her, Facebook-event finner du her.

Konserten er en del av hans Everything is Nice – Nordic Tour, som også skal innom byer som Bergen, Stockholm og Stavanger. Sjekk ut full oversikt under. 

– MATOMA er uten tvil blant den ypperste eliten av norske musikere, slik sett er det ikke annet enn riktig at han presenteres på en av de nasjonale scenene. Kontrasten mellom de ærverdige lokalene i Operaen og Matomas urbane toner skaper en unik setting for en uforglemmelig kveld. Det føles utrolig godt å endelig få katta ut av sekken og invitere til fest», forteller arrangør Dag Lindsholm.

Se også: Justin Bieber på Operataket (BILDER/VIDEO) 

Les mer