Hopp til hovedinnhold
Lady Hulk She Hulk attorney at law trailer mcu Tatiana-Maslany Marvel-show- Disney-Pluss
Tatiana Maslany som Jennifer Walters alias She-Hulk (Marvel/Disney+)

She-Hulk: Attorney at Law har med Hulk og Daredevil i trailer 2

She-Hulk: Attorney at Law har fått ny trailer – som er bedre enn den første 💚💪


OPPDATERT. 3. august: Marvel Studios og Disney+ utsetter premieren i ett døgn. Den første av de ni episodene i MCU-serien fra Phase 4 slippes torsdag 18. august.


Komedien om kusinen til Hulk har med Mark Ruffalo som Smart Hulk via Bruce Banner.

Britiske Jameela Jamil (The Good Place) spiller She-Hulk-rivalen Titania alias Mary MacPherran (som i Marvel Comics debuterte i 1984 i bladet Secret Wars #3).

Secret Wars 3 1984 Marvel Comics Jameela Jamil Titania Mary MacPherran She Hulk Attorney At Law.jpeg

Jameela Jamil som Titania (Marvel/Disney+)

I den nye snutten trener Hulk opp den kanadiske Emmy-vinneren Tatiana Maslany i rollen som Los Angeles-advokaten Jennifer Walters alias Lady Hulk. Som hun egentlig heter i Norge. Etter å ha dukket opp i Spider-Man: No Way Home og Hawkeye, får vi igjen et glimt av Charlie Cox som Daredevil på slutten. Den kommende MCU-serien hans Daredevil: Born Again sesong 1 har 18 episoder. (Marvel-Netflix RI.P.)

Tim Roth gjentar rollen sin som Emil Blonsky alias Abomination, og godgutten Benedict Wong dukker opp igjen som Wong alias The Sorcerer Supreme.

Nedenfor ser du den nye traileren til She-Hulk: Attorney at Law.

She-Hulk: Attorney at Law er den åttende MCU-serien til Disney+. Serieskaperen er Jessica Gao (Silicon Valley, Rick and Morty).

Se også: Kevin Feige røper premieredatoene på Avengers: The Kang Dynasty og Avengers: Secret Wars

Se den forrige traileren og saken nedenfor.


I likhet med Marvel Cinematic Universe-serien Ms. Marvel er den påfølgende MCU-serien kanskje ikke for alle. Mest for fans av Fiona fra Shrek? Neida 🙂

She-Hulk: Attorney at Law er både en superheltkomedie og et juridisk drama, med suverene Tatiana Maslany i rollen som Los Angeles-advokaten Jennifer Walters. Hun er kusinen til Bruce Banner alias Hulk, og etter en blodoverføring blir hun selv til en grønn gigant. Men som Jennifer sier i smakesnutten, ønsker hun ikke å bli en del av The Avengers. Hun vil fortsette jobben som en «normal, anonym advokat» 🙂

– Jeg er ingen superhelt, sier Jennifer. – Det er for milliardærer og narsissister. Og voksne foreldreløse, av en eller annen grunn.

Tatiana Maslany er artigpetra, og selv om første titt er snodig: Fingre krysset for at dette blir skøy. (Vi liker hvordan hun bærer hele daten sin.)

Men… Vil Disney+-serien forbedre CGI-effektene vi ser i She-Hulk-traileren?

Noe av dette ser ut som fan-made-materiale fra 2000-tallet.

Tatiana Maslany vant Emmy for Orphan Black – som seg hør og bør. Kanadierens innsats i science fiction-thrillerens fem sesonger er forbløffende bra.

Les også: Syv grunner til å se Orphan Black

Mark Ruffalo er tilbake som fetter Hulk. Tim Roth gjentar rollen sin som Emil Blonsky alias Abomination fra den andre MCU-filmen The Incredible Hulk (2008) og Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021), og Benedict Wong dukker opp igjen som Wong alias The Sorcerer Supreme.

Jameela Jamil med James Blake på Grammy Awards i Staples Center i Los Angeles i 2019 (Neilson Barnard/Getty)

Jameela Jamil med James Blake på Grammy Awards i Staples Center i Los Angeles i 2019 (Neilson Barnard/Getty)

Den britiske TV- og radiostjernen (The Good Place) spiller She-Hulk-rivalen Titania, som ble introdusert i Marvel-tegneserien Secret Wars i 1984. En krig som MCU nå bygger seg opp mot.

Lady Hulk She-Hulk attorney at law trailer mcu Tatiana-Maslany Marvel-show- Disney-Pluss

Lady Hulk i Norge (Atlantic Forlag/Marvel Comics)

I Norge fikk She-Hulk sitt eget blad allerede i 1982 under navnet Lady Hulk. Mens hun i Sverige heter Miss Hulk.

I TV-serien får vi også se Ginger Gonzaga (Space Force) og Renée Elise Goldsberry (Hamilton).

Les også: Midt i rulleteksten til Doctor Strange in the Multiverse of Madness dukker [SPOILER!] opp

Apropos Jameela Jamil… Hun er ikke fan av sin Disney+-kollega Kim Kardashian. Se videoen med Kim som briten deler og hva hun skriver om realitystjernen/SKIMS-mogulen.

«Kim Kardashian prøver ikke aktivt å skade dere. Hun er selv så skadet og bedratt at hun tror hun trenger å se slik ut for å være spesiell og vakker, og hun søler det utover sine følgere.»

Les mer her og se videoen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer