Hopp til hovedinnhold
#NP «GET LUCKY» (MARVEL/SKY1)

Marvel-serien som satte rekord uten superhelt

#NP «GET LUCKY» (MARVEL/SKY1)

Har du hatt lyst til å se et show om noen som brått får absurd mye hell?


Flaks, for
Lucky Man er en slik serie.
Omforlatelse…
Stan Lee’s Lucky Man er en slik serie.
Du er ganske ekstra og stormannsgal hvis du må ha navnet ditt inkludert i selve tittelen, men så er Stan Lee en stor mann. 
 
94-åringen, som seg som hør og bør har en cameo i showet, startet Marvel og skapte de fleste av sjappas største superhelter. Men hans nye TV-serie er ikke basert på en tegneserie, og den ser ikke ut til å ha med noen superhelter. Til tross for at hovedpersonen, en frynsete politidetektiv med spillegalskap, får ekstremt mye hell via et mystisk armbånd som han får fra en like mystisk dame. 


AMARA SOM TÅLMODIG DETEKTIV (MARVEL/SKY 1) 
 

Vi skal ikke røpe mer av handlingen, men allerede første episode bør gjøre deg sugen på mer. (Cliffhangeren på slutten er skamløs.) 
 
Heldiggrisen (?) spilles av James Nesbitt (en slags irsk First Price-versjon av George Clooney), Amara Karan (Wes Andersons The Darjeeling Limited) har rollen som hans protesje, mens Sienna Guillory (Resident Evil-filmene) er damen med ugler i mosen.  Marvel-serien er laget av britiske Sky 1, og satte seerrekord for kanalen da den startet i fjor vinter. Sesong 2 er selvsagt godt på vei, men den norske premieren er ennå ikke annonsert. 
 
Se traileren til Stan Lee’s Lucky Man her:  

 
Hallo: Twin Peaks er tilbake: Se Agent Cooper 27 år senere

Nyeste saker fra 730.no

Les mer