Hopp til hovedinnhold
HAPPY (KATINKA HUSTAD/NEO RECORDS NORWAY)

Martine er happy med OnklP

HAPPY (KATINKA HUSTAD/NEO RECORDS NORWAY)

Jippi! I går fikk Martine Marbel vite at hun har har kommet inn på Oxford, på Master i creative writing. For å feire at hun skal bli en sertifisert word wizard, så slipper den happy 26-åringen fra Sandefjord ny singel og video, som du sjekker ut nedenfor.

Martine forteller 730 om låten:

– Jeg skrev «Happy» en gang jeg ikke var noe særlig glad, og egentlig tenkte at alt var temmelig kjipt og nyttesløst. Låta handler om at man en eller annen dag finner det stedet, eller den tingen, som kommer til å gjøre at du på en måte føler deg hjemme. For min del vet jeg ikke nøyaktig hvor det stedet er, men så lenge jeg kan drive med musikk, skrive, og ikke bruke åtte timer hver dag på en eller annen strejtingjobb, så skal jeg nok finne ut av ting. I tillegg til å ha some luvin’ og litt penger i banken. Det er plass til mer av begge deler i livet mitt, altså.

– Etter å ha spilt inn «Happy», både på Giske og i Oslo, sendte jeg låta til Onkl og spurte om han ville legge et vers, og han var med. Det var utrolig digg da han kom i studio og viste meg verset sitt, og jeg bare tenkte «ja, han har skjønt greia». Nesten litt irriterende også, at han får sagt det så jævlig bra. Neida. Men OnklP er jo veldig flink med ord. Med tekst. Det skal han ha.

OnklP er også happy med låten:


Se videoen nedenfor, hvor Kasper Dahl og Nicoline Helgø stepper inn for sangfuglen og spyttefantomet, og last ned låten her.

Regissør er Thea Hvistendahl, mens låtens produsent er Goran Obad.
 
Se også: Martine tolker Drake (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer