Hopp til hovedinnhold
MARLON LANGELAND TAR FARVEL MED SKAM-JONAS OG MEDVIRKER I NY KRIMDRAMA-SERIE. (

Marlon Langeland om Skam i utlandet: – Ingen har like store øyenbryn som meg!

MARLON LANGELAND TAR FARVEL MED SKAM-JONAS OG MEDVIRKER I NY KRIMDRAMA-SERIE. (📸: BEATE SIMARUD/NRC)

Marlon Langeland er et ansikt de fleste kjenner fra Skam, men nå er han aktuell med nye prosjekter.

Han har i et samarbeid med Flyktninghjelpen dratt til forskjellige krigsrammede land og møtt mennesker som har flyktet fra alt. Klipp 
(snaue 10 minutter) fra de forskjellige reisene blir lagt ut på IGTV.

Han spiller også i dramaserien,
Twin, som kommer på NRK neste år. Her blir han kollega med Game Of Thrones-stjerna Kristoffer Hivju, som forøvrig spiller de to hovedrollene; tvillinger.

I tillegg går Marlon siste år på videregående, og har over 500k følgere på Instagram.

Han prøver å kombinere alt, men det er ikke alltid like lett. 730.no har tatt en prat med han om livet, jobben, og alt over, under og i mellom.

Hei, Marlon <333 Hvordan er forholdet med Blåfar om dagen?


– Mye bedre nå enn før. Vi hadde jo ikke så god kontakt tidligere, men etter gjenforeningen på P3 Morgen har alt gått bedre. Vi kan snakke sammen om nesten alt. Det eneste problemet er at jeg kun får se han på dagen, for han må jo inn før blåtimen…

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av 730.no (@730no)


Ellers, hvordan er livet?

– Livet er bra. Jeg prøver å kombinere alt. Skole, castinger, filming, reising, venner, surfing på sommeren, showboard på vinteren… Det er ikke alltid like lett å kombinere alt, men jeg får det til.

Bra! Du spiller en rolle i den nye NRK-serien Twin som kommer neste år. Hva slags serie er dette?

– Det er en krimdrama-serie om tvillinger, begge spilt av Kristofer Hivju. Mye av serien er spilt inn i Lofoten. Det ser helt vilt ut der, liksom! Og surfemiljøet i Nord-Norge er blandet inn i serien på en kul måte som jeg ikke tror har blitt gjort før. Jeg tror det blir en utrolig spennende serie. Gleder meg!

Hva slags rolle spiller du?

– Jeg spiller en bakoverlent dude som tar dagen som den faller seg og interesserer seg veldig mye i nye mennesker. Karakteren min klarer også å terge på seg en hissig kar med rødt skjegg. Det blir dritspennende!

Hvordan er det å spille i samme serie som Game Of Thrones-stjerna Kristofer Hivju?

– Jeg ser på Game Of Thrones, så det er veldig kult. Det er så mye større produksjon og filmsett enn jeg er vant til.

Du er med i en IGTV-serie i samarbeid med Flyktninghjelpen. Hvordan har det vært å oppleve litt hvordan det er å være flyktning?

– Når du ser flyktninger i krig på nyhetene, skjønner du at de lever i en helt forferdelig tilstand. Men når du spør dem hvordan det er, hva de vil, hva de tenker… Da får du et større bilde på hva det gjør med mennesker. Ikke bare hvem som går til krig eller hvem som ha rett – de vil bare at alle skal forstå hvor jævlig det er.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Marlon 🚀🏄🏾 (@marlonlangeland)


Hvordan er det å gå på skole i Norge og møte flyktninger annenhver uke?

– Det er som å gå gjennom en portal. På den ene siden er det mennesker som drømmer om å gå skole, men de har ikke penger eller muligheten. Så åpner jeg døren, og går gjennom portalen. På den andre siden er det mennesker som har alle muligheter, men synes det er kjipt…

Vi må snakke litt om
Skam. Har du sett noen av de utenlandske versjonene?


– 
Jeg har sett litt av den italienske. Den inneholder mye nakenhet, ass. Jeg ser ikke på noen av de fast, men jeg synes det er kult at det samme budskapet kan bli sendt ut til ungdommene i Europa. Men originalen vil selvfølgelig alltid være best!

Hvordan er det å se de andre Jonas-variantene?

– Jeg så et bilde på Instagram som sammenlignet alle de som spiller Jonas i de forskjellige versjonene. Alle hadde krøllete hår, men ingen har like store øyebryn som meg, da. Haha!

Haha ❤️
 Du er jo ikke den eneste fra Skam-gjengen som fortsatt driver med skuespill. Har du sett Battle (med Lisa Teige) eller En Affære (med Tarjei Sandvik Moe) enda?

– Jeg var på premieren til
Battle. Det var veldig gøy! En Affære har jeg ikke rukket å se fordi jeg har vært så mye bortreist. Jeg gleder meg til å se den.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Marlon 🚀🏄🏾 (@marlonlangeland)


Vi i 730.no digger Instagram-kontoen din! Hvordan er du så kul?

– Eh… Jeg legger ut ting jeg selv synes er artig og som jeg selv ville likt å se.

Du har over en halv million følgere på Instagram. Føler du press på å legge ut de 
«rette» tingene?

– Det går opp og ned. I perioder føler at jeg må legge ut skikkelig fete bilder. Hvis jeg legger ut bilder av mitt eget ansikt eller noe
Skam-relatert får jeg mange tomler opp. Hehe.

Hva gleder du deg til om dagen?

– Jeg gleder meg til å samle hele familien igjen, som forhåpentligvis skjer snart. Og til å dra på fest! Jeg har ikke vært på fest på en måned. Og så kommer det et spill jeg har ventet på:
Red Dead Redemption 2. Dét gleder jeg meg til!

Hva skal du gjøre etter videregående?

– Før sommerferien søkte jeg på Teaterhøyskolen, og kom til tredje runde – og er veldig fornøyd med det. Nå har jeg forstått at det er meningen at jeg skal holde på med skuespill, så lenge det betyr noe for meg og andre. Etter videregående vil jeg lære meg spansk, reise, se og oppleve.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Marlon 🚀🏄🏾 (@marlonlangeland)

PS: Før Game of Thrones er tilbake… Se Peter Dinklage som jordklodens siste mann

Nyeste saker fra 730.no

Les mer