Hopp til hovedinnhold
MIMI & JAMES (THE LATE LATE SHOW WITH JAMES CORDEN)

Mariah Carey nektet å synge i «Carpool Karaoke»

MIMI & JAMES (THE LATE LATE SHOW WITH JAMES CORDEN)

Åh, Mariah Carey. Noe overraskende dukket 46- eller 47-åringen (ingen vet) opp som aller første gjest i fantastiske «Carpool Karaoke» i mars 2015. Sammen med James Corden fikk vi se den berømte divaen gaule sine egne hits i bilen, og Mimi virket usedvanlig godt plantet på jorden.


Så lett var det selvsagt ikke.

I et nytt intervju med radio-ringreven Howard Stern forteller den britiske godklumpen at Mariah først nektet å synge.

James Corden var helt ny i jobben, og de hadde prøvd å få tak i alle artister du kan tenke deg, men ingen takket ja. Før Mariah Carey plutselig gjorde det. Men da de hentet henne utenfor huset i LA sa hun rett ut at hun ikke ville synge, og at de bare kunne kjøre rundt og prate i stedet. I et innslag som heter «Carpool Karaoke»… 

 Så jeg tenkte, jeg må bare gjøre det. Jeg må bare hoppe i det. Selv om dette bare blir jeg som synger til Mariah Carey, så blir det kanskje med i programmet. Det blir kanskje ikke den gjentagende spalten som vi håpet på, men den blir sannsynligvis med i sendingen likevel, forteller Corden til Stern. 


Heldigvis ble Mariah sjarmert av James, og begynte motvillig å synge etter at han gjorde det. Se det fine videoklippet her


Corden avslører også at det tar rundt to timer å spille inn en episode, og at de ønsker å skape en «boble» hvor artisten glemmer at de er på TV. De har fire andre biler med seg når de er ute og kjører, og det kan noen ganger være krevende å få artistene til å synge annet enn sine seneste singler.

Se flere runder Carpool Karaoke her

Hør hele den interessante praten med Howard Stern her: 
Se også: Carpool med Chewbacca-mor 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer