Hopp til hovedinnhold
MARIUS ER HAN I MIDTEN (MARTIN JOHANSEN)

Maria Mena x Karpe Diems DJ

MARIUS ER HAN I MIDTEN (MARTIN JOHANSEN)

Karpe Diems forbilde disc-jockey DJ Ensom heter Marius DJ En som heter Marius er også produsent, og her gir flinke langemann sin hjemmejente Maria Menas «My Heart Still Beats» (fra hennes nyeste album Viktoria) en clubby vri:

Oj:

Tilbake til den virkelige stjernen og albumet hun er aktuell med:

Få artister på 25 år har 5 album på CV-en (og kanskje NOK 5 mill i banken), men Maria har holdt koken som hele Norges emo-popprinsesse siden debuten i 2002. Platen er oppkalt etter hennes mellomnavn, og settet er intet unntak fra forrige setnings kokereferanse. Gjennomført, proft, litt trist, men først og fremst fint.

– Viktoria handler for meg først og fremst om tilgivelse. jeg trodde jeg satt meg ned for å skrive meg igjennom hvordan jeg skulle tilgi andre, men det viste seg etterhvert å handle like mye om å lære seg å tilgi seg selv, sa Oslo-jenta til 730 i forrige måned i forbindelse med slippet.

– På seg selv kjenner man andre.

Sangene føler hun låter mørkere, mens tekstene er mer håpefulle enn før.
 
– Vi har beveget oss bort fra den klassiske kassegitaren og heller blandet stryk og synth. Du kjenner meg nok fortsatt igjen men dette mener jeg er mer et «ALBUM-album» enn et popalbum. Det krever tid og oppmerksomhet, konkluderer Maria.

Hør Viktoria på nytt her:God emo-jul: Se Maria Mena være fenomenal (video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer