Første titt på Birds of Prey med Margot Robbie er tøff – se traileren

1. okt 2019 kl. 18:50

Margot Robbie som superskrulleguri Harley Quinn i Birds of Prey (DC Comics/Warner Bros.)

Tirsdag kveld kom første trailer til DC Comics-storfilmen Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn).

Margot Robbie er tilbake i Batmans hjemby som Harley Quinn etter bruddet med The Joker.

Altså Jared Leto-versjonen fra Suicide Squad, ikke Joaquin Phoenix som komikeren Arthur Fleck som blir til Joker.

Den første traileren har nok av action, men snutten holder mye tilbake. Akkompagnert av Edith Piaf-klassikeren «Hymne A L’amour».

Det er liten tvil om at Margot Robbie er en av Hollywoods beste skuespillere – og at hun drepte det som Harley i Suicide Squad. Men det gjenstår å se om manuset klarer å holde karakteren god nok til å bære en hel film.

Forhåpentligvis blir den bedre enn Suicide Squad.

I motsetning til sistnevnte, som har aldersgrense 13 år i USA, har Birds of Prey blitt drøyere og fått 17-årsgrense (R-rating) i likhet med DC-filmen Joker.  Den er dog ikke så «tegneserieaktig» som Birds.

Girlpower: Margot teamer opp med Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, Fargo) som Huntress; Jurnee Smollett-Bell (True Blood) som Black Canary og Rosie Perez (Fearless, Pitch Perfect 2) som Renee Montoya.

Nykommeren Ella Jay Basco gjør sin filmdebut som Cassandra «Cass» Cain. Ikke verst å ha en 100 millioner dollar-film som sin første.

Mer kvinner: Regien er ved Cathy Yan, mens Christina Hodson står for manus.

Chris Messina (Argo, Sharp Objects) spiller Victor Zsasz og Ewan McGregor (Doctor Sleep, Trainspotting-filmene) har rollen som gangsteren Roman Sionis.

Første titt på Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) er i alle fall stas:

(Litt The Joker-vibes på Harley på slutten?)

Premiere i februar.

Mer Harley Quinn: Margot skyter nå Suicide Squad 2 alias The Suicide Squad med regissør James Gunn og skuespillere Joel Kinnaman, Viola Davis, Idris Elba, John Cena, Storm Reid fra Euphoria og den portugisiske nykommeren Daniela Melchior i rollen som Ratcatcher 🙂

Mens Marvel ikke har en ny film før i mai (Black Widow med Scarlett Johansson), er DC også aktuell med nevnte Joker med Joaquin Phoenix, den kommende, animerte TV-serien Harley Quinn og live-action-TV-serien Batwoman med Ruby Rose.

Se også:

Warner Bros. forsvarer Joker i åpent brev etter kommentarer fra etterlatte etter Joker-masseskytingen i Colorado

Er Joker bra eller dårlig?