Hopp til hovedinnhold
Margot Robbie som superskrulleguri Harley Quinn i Birds of Prey (DC Comics/Warner Bros.)

Her er første titt på Birds of Prey med Margot Robbie

Tirsdag kveld kom første trailer til DC Comics-storfilmen Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn).

Margot Robbie er tilbake i Batmans hjemby som Harley Quinn etter bruddet med The Joker.

Altså Jared Leto-versjonen fra Suicide Squad, ikke Joaquin Phoenix som komikeren Arthur Fleck som blir til Joker.

Den første traileren har mye action… Men snutten holder mye tilbake. Akkompagnert av Edith Piaf-klassikeren «Hymne A L’amour».

Det er liten tvil om at Margot Robbie er en av Hollywoods beste skuespillere – og at hun drepte det som Harley i Suicide Squad. Men det gjenstår å se om manuset klarer å holde karakteren god nok til å bære en hel film.

Forhåpentligvis blir den bedre enn Suicide Squad.

I motsetning til sistnevnte, som har aldersgrense 13 år i USA, har Birds of Prey blitt drøyere og fått 17-årsgrense (R-rating) i likhet med DC-filmen Joker.  Den er dog ikke så «tegneserieaktig» som Birds.

Girlpower: Margot teamer opp med Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, Fargo) som Huntress; Jurnee Smollett-Bell (True Blood) som Black Canary og Rosie Perez (Fearless, Pitch Perfect 2) som Renee Montoya.

Nykommeren Ella Jay Basco gjør sin filmdebut som Cassandra «Cass» Cain. Ikke verst å ha en 100 millioner dollar-film som sin første.

Mer kvinner: Regien er ved Cathy Yan, mens Christina Hodson står for manus.

Chris Messina (Argo, Sharp Objects) spiller Victor Zsasz og Ewan McGregor (Doctor Sleep, Trainspotting-filmene) har rollen som gangsteren Roman Sionis.

Ta første titt på Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) her:

(Litt The Joker-vibes på Harley på slutten?)

Premiere i februar.

Mer Harley Quinn: Margot skyter nå Suicide Squad 2 alias The Suicide Squad med regissør James Gunn og skuespillere Joel Kinnaman, Viola Davis, Idris Elba, John Cena, Storm Reid fra Euphoria og den portugisiske nykommeren Daniela Melchior i rollen som Ratcatcher 🙂

Mens Marvel ikke har en ny film før i mai (Black Widow med Scarlett Johansson), er DC også aktuell med nevnte Joker med Joaquin Phoenix, den kommende, animerte TV-serien Harley Quinn og live-action-TV-serien Batwoman med Ruby Rose.

Se også:

Warner Bros. forsvarer Joker i åpent brev etter kommentarer fra etterlatte etter Joker-masseskytingen i Colorado

Er Joker bra eller dårlig?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer