Hopp til hovedinnhold
HEISANN (UIP)

Margot i The Wolf of Wall Street: – Ikke naken for å være naken

HEISANN (UIP)

Dette trenger ingen ødeleggelsesalarm: I Oscar-nominerte The Wolf of Wall Street tar det ikke lang tid før hovedpersonen Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) får av Naomi Lapaglia (Margot Robbie) klærne.

Den supersnuskete finansmannen blir med gladjenta hjem etter etter den første daten, og mens han gjør klar peisen så flyr mor inn på soverommet, for så å brått overraske ham – og kinosaler over hele verden – kliss naken.

Selv om hun var i sakkyndige hender, både via Leonardo og stjerneregissør Martin Scorsese, forteller 23-åringen at hun var nervøs for å kle av seg foran kameraene. Hun tenkte seg godt om.

– Nakenhet er annerledes i disse dager på grunn av internettet. Jeg tenkte at hvis jeg stiller naken så vil det for alltid finnes YouTube-snutter av det, til og med i sakte film, sier Margot til Look.

(Vel, YouTube godtar neppe den scenen, men skjermbilder fra lerretet av Robbie i bare bursdagsdrakten florerer allerede på nettet, slik som dette.)
 
– Dette er ikke bare utrivelig for meg selv, men også mine brødre og besteforeldre, så man kan ikke ta lett på det. 

Fortsetter nedenfor.


<$ (UIP)

Australieren, som tidligere har spilt i seriene Neighbours og Pan Am, har tidligere fått flere manuskripter med nakenscener som hun føler kun er lagt inn for å vise folk uten klær uten at det utgjør en mening, noe hun synes er corny. Men scenene hvor hun viser seg frem naken i The Wolf of Wall Street mener hun kvalifiserte.

– Når nakenhet (i film) er gjort med en grunn, så trenger man ikke skamme seg. Hvis det er rettferdiggjort og karakteren ville gjort det, så burde det være slik.

Fortsetter nedenfor.


MARTIN SCORSESE INSTRUERER TRUSELØS MARGOT OG LEO (UIP)

Etter sin innsats i Leo-blockbusteren, så har Margot fått mange nye rolletilbud. Snart er hun aktuell med Will Smith i komedien Focus, med den svensk-amerikanske hunken Garrett Hedlund i Chicago-thrilleren Violent Talent og som Jane i Tarzan, med Alexander Skarsgård som jungelens hvite konge. (Prikk prikk prikk.) I forrige måned ble det annonsert at Margot erstatter Amanda Seyfried i science-fiction-filmen Z for Zachariah, hvor hun skal spille mot Chris Pine (Star Trek, Jack Ryan: Shadow Recruit) og tungvekteren Chiwetel Ejiofor 12 Years a Slave.

The Wolf of Wall Street som i Norge egentlig skulle hete Børshaien på Wall Street er nummer 1 på norske kinoer etter å ha spilt inn nesten 15 millioner kroner i Norge på to uker. Hvis du synes kinoversjonen er lang og grov: Det kommer en director’s cut-variant på video som varer i 4 timer, med mye mer fanteri…. mulig inkludert mer av Margot.
 
 
Se også: Etter The Wolf of Wall Street: Leonardo DiCaprio og Jonah Hill teamer opp i ny film

Nyeste saker fra 730.no

Les mer