Hopp til hovedinnhold
Marcus og Martinus 730no podcast
730.no får besøk av denne duoen (Instagram/marcusandmartinus)

Marcus og Martinus Gunnarsen gjester 730.no sin podcast

730.no får besøk av Skandinavias største pop-sensasjoner alias Marcus og Martinus.

En ny uke er i gang og det er klart for en ny episode av podcasten ❣️

Denne uken får programleder Mathilde Ullum nok en gang besøk av tvillinger – og det er ingen ringere enn Marcus og Martinus som tar turen innom studioet.

I episoden får vi høre duoen fortelle om shady music business, kjærlighetslivet og veldig ivrige fans.

Noen ganger litt for ivrige.

Marcus og Martinus kan blant annet fortelle om flere opplevelser som har vært nokså ubehagelige.

– Vi har hatt noen situasjoner hvor folk har vært ufine og har kommet med forskjellige drapstrusler. Det trenger ikke være direkte mot oss, men mot folk vi er glade i […] Det har vært en del ufine ting som har skjedd. Og det kan enten være fordi de er veldig, veldig glad i oss eller føler at de ikke får nok oppmerksomhet fra oss, deler duoen.

🎃 (Instagram/marcusandmartinus)

De kan også fortelle om en situasjon under pandemien der flere folk dukket opp utenfor døra deres i Trofors ved flere anledninger. Noen gikk til og med så langt som å telte utenfor.

På et punkt så de seg derfor – forståelig nok – nødt til å be folk slutte med det via sosiale medier. Likevel presiserer brødrene at de elsker fansen sin og gjerne tar bilder med de hvor som helst – bare ikke hjemme.

Det skulle derimot vise seg at noen så et lite smutthull i beskjeden fra brødrene.

– Et par dager senere er vi å spiller fotball på fotballbanen, også kommer det to polske jenter bort til oss og sa sånn: Hello, can you show us around Trofors? Og vi visste jo først ikke hvor de var fra eller hvem de var eller noe, også sa de sånn: Oh, we are not fans we just wanna be your friends.

– Så da har de tatt det som at fans ikke får lov til å være der, så da skal vi prøve å være venner. De fulgte oss rundt en hel dag i Trofors.

Når man først er så kjent som det Marcus og Martinus faktisk er, kan det også gjøre kjærlighetslivet litt komplisert.

(Instagram/noragartland)

Men til tross for Marcus forteller at han synes det var litt vanskelig å skulle date, er han i dag i et forhold med kjæresten sin Nora Fossland Gartland.

– For folk som tror at vi må være players og får så mange jenter og oppmerksomhet, så er det… Jeg har aldri vært en sånn fyr. Så Nora var den første som jeg har vært sammen med, forteller Marcus.

– Jeg har syntes det har vært vanskelig fordi man vil jo ikke bli brukt bare på grunn av hvem man er, så jeg har på en måte ventet på den rette, da.

Du kan høre Marcus og Martinus fortelle mer om både kjærlighetslivet og karrieren i ukens episode nedenfor.

Du kan høre på podcasten til 730.no helt gratis hvor enn du lytter til podcast.

Se også: Annijor forteller om falskt nakenbilde som ble sprett på nettet: – Jeg skjønte jo ingenting

Nyeste saker fra 730.no

Les mer