Hopp til hovedinnhold
Vi tok en prat om filmen, livet, Skam og favorittnettstedet.

Marcus & Martinus sminker Bea fra 730 ♥

Et bilde publisert av 730.no (@730no)


Marcus & Martinus er ikke bare guttene bak vitser som «Er du saft? Så slutt å blande deg!» og «Hvilken skole går haien på? High school!», de har også en mildt sagt spektakulær artistkarriere på gang.


Vi fikk audiens med de fjorten år gamle pop-prinsene i forbindelse med førpremieren på blockbusteren Sammen om drømmen denne helgen, aka årets beste dag allerede. 

Mac & Tinus avdeling 730: 

Hvis du lurer på hvorfor 730 har blitt så jentete #sammenomdrømmen #mmfilmen

Et bilde publisert av 730.no (@730no)


Under intervjuet fikk Trofors-talentene bryne seg på noe de aldri har gjort før, nemlig å sminke en vaskekte jente foran kamera. Den heldige forsøkskaninen ble Beatriz Neves (18) alias en lignende challenge med Shawn Mendes.


Vi pratet også litt om filmen som har premiere førstkommende fredag (anbefales!!!!), og om løst og fast. For eksempel om de har sett
Skam (mange fans lurer nemlig på det), og om hvem av dem som kommer til å få seg kjæreste først. 

I bestselger-biografien Vår historie trekker Marcus frem 730.no som sitt favorittnettsted (!!!!!!!!), så vi måtte selvsagt fiske litt komplimenter. Sorry not sorry. 

Vi kan også avsløre at verdens beste tvillinger nå er 168,5 cm høye – hvis vi husker rett. (Vi fikk bare fire spørsmål om det på Snap etter intervjuet.) 

Dette er hella cute, vi lover – se video: 

Ønskereprise-GIFS: 

Se også: Bea leker «Jeg har aldri» med Marcus & Martinus

Nyeste saker fra 730.no

Les mer