Marcus & Martinus rister løs i ny video

28. jul 2017 kl. 00:00
ON THEIR WAY TO STEAL YOUR GIRL (SKJERMBILDE/SONY) 

Etter lekne «Like It Like It», vakre «First Kiss» og en hyllest til den svenske kronprinsessen er turbotvillingene allerede tilbake med ny singel. 

«Dance With You» er – kanskje ikke så overraskende – en energisk låt om å ville danse med noen man har et ekstra godt øye til. 

Marcus & Martinus ser som alltid ut som en million kroner, og får god hjelp av en gedigen gjeng dyktige dansere og statister.

Her finner de frem sine indre salt baes: 

Regi er nok en gang ved Sandefjord/Oslo-talentet Mikkel Gulliksen, som tidligere har laget videoer som «Girls», «Bae»,  «Heartbeat» og «Light it Up». Unge Gulliksen laget også den Sophie Elise-gjestende debutvideoen til Fanny Andersen. <$ 

Beste tvillingene jeg vet om ❤️ (etter kusinene mine på samme alder – hint hint). Gutta slutter aldri å imponere. Og selv når jeg er involvert i prosjektet er det kronisk gåsehud og fuktige øyne. De leverer alltid på kamera, og sprer så mye glede på sett, forteller regissøren til 730 etter en tøff uke på Tomorrowland. 
– Og så må jeg skryte av de 70 danserne vi hadde med. Utrolig flinke, trygge og supre folk som jobbet beinhardt på en lang og hektisk dag. Crowds og statister kan fort se kleint ut. Men de var så naturlige og proffe uavhengig av alder. Takk til Quick ❤️

BEHIND THE SCENES (ROBIN BØE) Den seneste uken har Mac & Tinus sjukt nok hatt en uke fri hjemme på Trofors, men allerede i morgen setter de snutene mot USA.

M&M, vi vet at dere leser… Ta en tur innom 730s LA-kontor hvis dere får tid <3  Se videoen til «Dance With You» – med våte dansescener som ville gjort Justin Bieber anno 28. oktober 2015 vettskremt: 

«Dance With You» er skrevet og produsert av Kristoffer «Kriss» Tømmerbakke og Erik Smaaland alias den norske dynamitt-duoen GoToGuy. Sjekk den ut på Spotify her.

Don’t believe the hype? Her er 10 ting Marcus & Martinus oppnådde før konfirmasjonen