Hopp til hovedinnhold

Marcus & Martinus: – Lisa & Lena er så søte!

Alle bilder: Alvin Santos Tjernshaugen / @4lvin. Plis husk kreditering hvis du låner 

Oslo Sommertid aka årets happening for alle som liker pop, YouTube og Musical.ly er rett rundt hjørnet. Har du ennå ikke kjøpt billett er det på tide å få ut fingern, både gull- og sølv-billetter er så å si utsolgt. 

Portene på Voldsløkka åpnes allerede klokken 14, og endagsfestivalen byr på digg program gjennom hele søndagen. Totalt ventes rundt 35 000 publikummere. 


Marcus & Martinus headliner (som seg hør og bør) showet, men Oslo Sommertid kan også by på de unge norske ikonene Sval, Vegard Harm, Jennie Sofie, Herman Dahl, Amalie Olsen og søsteren vår
Makeupmalin

På den internasjonale fronten finner vi finske Isac Elliot og amerikanske Alex Aiono, samt de tyske SoMe-gudinnene Lisa & Lena (15). 

Haha when you have to explain what musical.ly is…😅💗😂#Comedy @kristenhancher

Et innlegg delt av Lisa and Lena | Germany® (@lisaandlena)De tyske tvillingene har sjukt nok over 20 millioner følgere på lipsync-appen Musical.ly, og minst like imponerende 11 mill på Instagram. Det er mer enn artister som Lana Del Rey, A$AP Rocky og Iggy Azalea.

«First Kiss»-aktuelle Marcus & Martinus fikk endelig møte de ganske så like søstrene i dag, og det gjorde jammen 730 også. Vi filmet noen artige videoer på en idyllisk norsk strand med M&M + L&L, se behind the scenes-snutter på vår Snapchat og Instagram


YouTube-videoene (som blant annet inneholder spenstige yoga-øvelser) publiseres om en ukes tid. I mellomtiden kan du se et lite utdrag av praten vi tok med tvillingene nedenfor. 


PS: Vi skal selvfølgelig dekke alt fra Oslo Sommertid i morgen – legg til 730 på 
Snap eller Insta for å se konsertene (og alt det andre som skjer) live. 


Hei Lisa og Lena! Hva er det dere liker så godt med Marcus og Martinus? 

Lisa & Lena: – De er så snille! Og musikken er så oppløftende og blid, den får oss alltid til å smile. Og så er de så morsomme… Og vi må innrømme at de er veldig søte! 

Marcus & Martinus: – Ååå takk, det er dere også! 
Marcus og Martinus, hva er det dere liker med Lisa og Lena? 

Marcus: – De er jo selvfølgelig veldig søte… 

Martinus: – De får oss til å smile, og vi har det veldig morsomt sammen. 

Marcus: – Vi blir også inspirert til å lage Musical.ly-videoer av dem, det de gjør er bare så bra. Med koreografien, bruk av hendene… 

Martinus: Vi synes det er vanskelig nok å bare synge låten!

Lisa & Lena, hva kan Marcus & Martinus gjøre for å bli like store som dere på Musical.ly? 


Marcus: – Vi kan stjele det de gjør…

Lisa & Lena: – Vi vet ikke hvorfor akkurat vi ble så store, det får du nesten spørre fansen vår om. Men det viktigste å bare smile og ha det gøy! 

Hva kan vi forvente av showet i morgen? 

Lisa & Lena: – Hype! Mye folk, mye skriking…

Marcus: – Det blir mange overraskelser! Gled dere. 

Se også: Marcus & Martinus svarer på spørsmål fra 730s lesere (og Chirag)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer