Hopp til hovedinnhold
RYKTENE SIER AT MAC & TINUS NÅ BLIR SPONSET AV YME (INSTAGRAM.COM/MARCUSANDMARTINUS)

Marcus & Martinus brekker ned sine nye remixer

RYKTENE SIER AT M&M NÅ BLIR SPONSET AV YME (INSTAGRAM.COM/MARCUSANDMARTINUS)

Real talk: Den engelskspråkelige debuten til Marcus & Martinus er fylt til randen av hits, og med over hundre millioner streams (og gudene vet hvor mange salg) har Together (2016) fått kjørt seg på mer enn bare våre spillelister. 

(Tips: «Bae» er perfekt når du sminker deg, mens «Light it Up» er en sikker vinner på vors.) 

For litt siden slapp de unge, ydmyke superstjernene en lekker, Mikkel Gulliksen-signert musikkvideo til «Bae», og den siste uken har den Jesper Borgen-produserte bangeren også fått tre offisielle remixer fra tre forskjellige land. 

KVR er en polsk 16-åring som nylig gjorde en remix av Lady Gagas «Million Reasons». Dandy Lion er aliaset til norske Skinny Days, mens Vigiland er en svensk house-duo med 300 millioner Spotify-streams på samvittigheten. NÅR DU ER LIKE GOD MODELL SOM MUSIKER (INSTAGRAM.COM/MARCUSANDMARTINUS)

Vi ba Årets Spellemann-vinnerne (<333) om å brekke ned de tre remixene – se hva Marcus Gunnarsen (15) og Martinus Gunnarsen (15) forteller til 730 nedenfor. 


– Det er veldig gøy å høre hvordan de ulike produsentene har gjort sin helt egne versjon av låten vår, sier Martinus til 730. 

– Remixene er veldig forskjellige, og alle tre er originale på hver sin måte. Vi synes alle tre er veldig kule! forteller Marcus. 

Vigiland-remix: 

Marcus: – Vigiland-remixen har en veldig god bass gjennom hele låten, og veldig kult drop. Vi møtte forresten gutta i Vigiland da vi spilte i Globen for noen uker siden, og de var veldig hyggelige!
Martinus: – Denne remixen ble faktisk spilt for publikum i Globen, og det virket som at fansen likte den. Vi liker den, iallfall!


Dandy Lion-remix:

Martinus: – Dandy Lion er jo norske, og de har laget noen veldig kule remixer for andre norske artister. Det er kult at de ville jobbe med oss også.
Marcus: – Man får skikkelig lyst til å danse til denne. Den har en veldig kul basslinje, den vil nok overraske mange! 

 

KVR-remix:

Marcus: – Det er veldig kult at nederlandske KVR vil lage en remix av «Bae». Denne remixen er den roligste av de tre, og den har noe litt tropisk over seg.
Martinus: – Dette er jo kanskje den som er lengst unna originalen vår. Men vi liker den kjempegodt! 
Se også: Kygo knuser egen USA-rekord

Nyeste saker fra 730.no

Les mer