Hopp til hovedinnhold
Din nye favorittkonto.

Månedens Insta: Snillegucci <$

Et innlegg delt av Kristiane sin IG blogg (@snillegucci)

Vi har funnet din nye favoritt-konto! Fest øynene på Norges snilleste instagrammer: Snillegucci <$

Luringen fra Lillehammer nærmer seg rundet nylig 7000 følgere og vokser (ikke overraskende) raskt. Socialblade spår at hun kommer til å mer enn doble tallet innen to måneder, noe vi tenker er høyst overkommelig.

Kristiane (som hun heter på ekte) er egentlig 25, men forteller at hun minst er 50 år. Frøkna har bachelor i journalistikk, men studerer IT nå.

Selv sier hun at feeden hennes består av tips om ting mange ikke vet om eller tenker over, og prøver å skrive om saker som trenger fokus på en engasjerende måte.

Hun dekker et gigantisk behov vi ikke var klar over at vi hadde: En motvekt til alt det andre som vi har lært å leve med.

Det er også sjukt koselig å lese i kommentarfeltet. Hvem hadde trodd at gjennomtenkt positivitet kunne fostre gjennomtenkthet og positivitet.

Bli litt bedre kjent med Instagram-bloggeren Snillegucci, alias Kristiane:

Hei Snille! Vi elsker deg og Instaen din <333 Hva tror du er grunnen til at så mange følger deg?

– Jeg tror folk ser at jeg prøver å gjøre noe som er nytt og ekte på Instagram. De digger tipsene og tankene mine, og vi har en god dialog. De setter nok pris på at jeg er en vanlig person som ikke prøver å fremstå som perfekt, og som med glede forteller hvordan jeg hindrer at lårene mine gnisser sammen om sommeren. Siden jeg ikke holder meg innenfor en kategori, og ingen emner er for sensitive, så er det litt uforutsigbart hva jeg kommer til å poste.

Hvorfor «snillegucci»?

– Jeg skulle dedikere en insta til tips og div, og slet med å finne et navn som ikke var opptatt. Så jeg slo sammen bioen fra min forrige profil; «Snill & gucci». Gucci som i den urbane definisjonen, ikke klesmerket. Har nesten bare hørt på rap i ti år. Heh, jada #whitegirl

Hva kommer du aldri til å poste?

– Et innlegg med et produkt jeg vet er dårlig (hjertesak). Bikini-bilde. Noe som er utilgivelig støtende.

Kjære snillefamilien. I løpet av min korte snillekarriere har jeg fått flere milde insta-tilbud som ikke passer med min integritet, platform eller følgere. Men for noen dager siden skrev jeg et pent avslag til nettopp et slikt tilbud, og fikk dermed et imponerende svar og muligheten til å gjøre noe jeg synes er gøy og nyttig for meg og dere. Dere skulle egentlig sett samtalen, den var så etisk og fin til å være mellom et PR byrå og en blogger. I dette tilfellet får jeg teste produkter jeg allerede har lyst til å kjøpe. Kunne ønske det var jobben min. Men det er nettopp slike «samarbeid» jeg har ønsket at jeg kan ha på denne bloggen, for etter jeg startet snillegucci har jeg brukt mer penger enn jeg har på produkter jeg vil teste og anbefale. Og sånn kommer det sikkert til å fortsette, ved siden av eventuelle samarbeid. Dere vet allerede at jeg ikke selger sjelen min for en gratis badedrakt og 1% av fortjeneste via en rabattkode som ikke er gunstig for oss. Jeg ønsker ikke å si «kjøp dette» bare så jeg kan få hvilket som helst produkt gratis! Jeg har hvertfall mottatt en pakke med ca. 10 produkter fra E.l.f., som er et merke som har (til tider EKSTREMT) bra produkter til den billigste penge. De er en favoritt blant youtuberne jeg stoler på og mange av produktene er kjent som dupes for Anastasia, Hourglass, Tarte osv. Innlegget vil ikke være #sponset med #$$$$ denne gangen, jeg har kun mottatt en #gave. Noen kan kalle denne posten excessive, men som dere vet ønsker jeg å ha en åpen dialog om blogg, spons og gaver. Det er slik jeg har oppdratt dere. Så jeg tenkte bare vi kunne ha denne samtalen før jeg poster innlegget om E.l.f., som jeg har brukt fem timer på research til, og som jeg fortsatt tester produktene grundig til før jeg kommer med en anbefaling om hva som er 🔥 Som vanlig. Kgid.

Et innlegg delt av Kristiane sin IG blogg (@snillegucci)

Hva er ditt mest likte innlegg?

– Innlegget handler om min svingete vei gjennom utdanning, jobb, arbeidsledighet og usikkerhet frem til skolebenken igjen som 25 åring. Målet var å fortelle at «det ordner seg, alt man trenger er tid».

i disse dager er det mange som er ferdige med en bachelorgrad. andre har ikke begynt på utdanning ennå. noen skal starte neste år. det er også tre år siden jeg ble ferdig med min bachelor i journalistikk i NY, uten at jeg har fått noe imponerende ut av den. det er det jeg ønsker å si noe om, at uansett hvor usikker du er på om du har valgt riktig eller feil, så er det aldri for sent å snu og aldri for sent å begynne! og du er ikke alene om å ikke vite hva du vil gjøre fremover. jeg valgte ikke nødvendigvis feil utdanning i forhold til interesser, bare i forhold til jobbmarkedet. å bo i usa er noe av det beste jeg har gjort og integriteten og kunnskapen min er på et helt nytt nivå. jeg hadde aldri byttet det bort. man kaster aldri bort tiden i mindre relevante jobber, man kan lære å være strukturert og et bedre menneske på absolutt alle arbeidsplasser! tre år etter fullført bachelor har jeg jobbet på kicks og lært å sminke meg, jobbet på retro og lært å kle meg, og nå skal jeg begynne på andre året anvendt datateknologi til høsten, fem år etter jeg begynte på første bachelor. jeg føler ikke at jeg har begynt på nytt, jeg bare bygger videre på min kompetanse. det er alle disse vendingene og erfaringene som har gjort meg til snillegucci! problemet mitt da jeg gikk ut av videregående var at jeg ikke turte å begynne på noe nytt jeg ikke kunne noe om. juss? kan det ikke. data? kan ikke nok. drit i det, de fleste begynner på 0! mitt største problem i dag er at jeg ikke brenner nok for noe at jeg kan velge det som yrke og karriere, men jeg trives veldig godt på studiet og håper på å snuble over inspirasjon strax. min vei er kanskje ikke den mest optimale å gå, men det går helt fint og alt dette er noe jeg kunne trengt å høre for tre år siden.

Et innlegg delt av Kristiane sin IG blogg (@snillegucci)

En konto alle burde følge?

@theakling! Hun er fab og en helt rå kunstner

@snillegucci BY @theakling 🔥😭❤️🙏🏻

Et innlegg delt av Kristiane sin IG blogg (@snillegucci)

Hva er det dyreste du har blitt sponset på Insta?

– Jeg har ikke så mange følgere at jeg har dukket opp på spons-radaren ennå, annet enn at jeg får enkle tilbud om å ta bilder med smykker og telefondeksler. Det passer ikke helt med min profil. Følgerne mine stoler på meg og jeg har stor respekt for kronene deres. Jeg sa ja til å teste E.l.f. produkter til en verdi av ca. 500 kroner fordi det er et merke som er kjent for å være bra, og følgerne mine kan ha nytte av det.

Etter 20 timer med testing og research er jeg klar. Produktene er så bra og så billige at man bare må. Anbefaler kun ting jeg hadde kjøpt igjen 🌸 1. Exfoliating scrub ser ut som en leppestift, men er en hard blanding av korn og oljer som er bra for leppene. Tar vekk all flakyness. Finnes også i cherry og mint, jeg har kjøpt disse to i dag, og vi har vel allerede etablert at dere må ha denne. 2. Day to night lipstick duo i fargen need it nudes. Den mørke fargen fantastisk på alle mennesker, men den lyse er litt for lys for meg nå. Perfekt nude på vinteren. Konsistensen er uslåelig, den er kremete og fremhever ikke linjer og tørre flekker på leppene. Forsvinner gradvis til intet og legger ikke igjen residue. 3. Lip liner & blending brush i fargen Natural. Denne er også amaze. Jeg bruker den mest alene, for den er også kremete og fader ekstremt flatterende til intet. Holder ikke i timesvis men det hevder den ikke å gjøre heller og jeg har ikke noe imot å påføre på nytt. 4. Matte setting spray. Jesus, jeg har aldri faktisk TESTET om en setting spray fungerer!!!!! Har bare sprayet den på og tenkt «hehe nå håper jeg sminken sitter lenge i dag altså.» Men fanden det funker jo. Se videoen. 5. Øyenskygge paletten i rose gold. Jeg vil helst anbefale denne paletten i fargen «mad for matte»! Den ser ut som en dupe for urban decay basics. OBS: Swatchene i videoen er gjort med kost! Formulaen er litt tørrere enn jeg er vant til fra makeupgeek, men koster med naturlige hår plukker opp masse farge og de er en drøm å påføre. + sjekk ut Prism paletten hvis du liker intense, kremete farger til øyelokk 🙏🏻 6. Brush cleaner wipes. Litt små men passe til reise! 7. Flawless face brush er fantastisk (!) med kremblush! Ville ikke brukt syntetisk kost til pudder. @Vita_no, Vita Exclusive og elfcosmetics.no er autoriserte forhandlere av E.l.f. i Norge. (fortsettelse i kommentarer) @elfcosmeticsnordic

Et innlegg delt av Kristiane sin IG blogg (@snillegucci)

Hva er det fineste du har fått gjennom Insta?

– Det fineste må være dialogen med følgerne aka vennene aka snillefamilien. Hvis jeg poster et spørsmål så får jeg så mange gjennomtenkte og velskrevne svar. All responsen på innleggene gjør at kreativiteten min blomstrer. Og igjennom gaven over ble jeg introdusert for E.l.f. leppeskrubb.

Hva er ditt beste tips til andre som vil bli populær på Insta?

– Jeg har hatt større ambisjoner om å få snille, engasjerte følgere enn mange. Kvalitet over kvantitet. Men jeg har kommet dit jeg er ved å være ærlig, kunnskapsrik, snill og gucci, samt at jeg prøver å ha grei kvalitet på bilder og tekst. Jeg ønsker meg flere kontoer som kan by på kunnskapen sin, og ikke bare et fotoalbum.

Hva er den drøyeste DM-en du har fått?

– Ingen er så drøye, men jeg har blitt «fridd til» et par ganger og blitt invitert i et fremtidig bryllup, altså hvis hun finner den rette.

hatere kommer til å hate

Et innlegg delt av Kristiane sin IG blogg (@snillegucci)

Hvem ville du byttet Insta-konto med for en dag?

– Ingen, jeg er faktisk ikke så aktiv på Insta utenfor min egen profil. Men jeg skulle byttet Twitter med Trump og slettet profilen av åpenbare grunner. Tweetsa hans skader holdninger verden over og vi kan finne humor i andre ting.

when it hasn’t been your: day, week, month, or even your year

Et innlegg delt av Kristiane sin IG blogg (@snillegucci)

Har du tips til Instagram-kontoer vi bør sjekke ut? Send en e-post til [email protected]

Forrige Månedens Insta: Makeupmalin 💖

Nyeste saker fra 730.no

Les mer