Månedens Insta: Piateed ?

1. nov 2017 kl. 00:00

Tips, triks og hva hun aldri kommer til å poste.

Se på meg nå mamma.

Et innlegg delt av Maria Stavang (@piateed)

Månedens Insta er @Piateed, for noen også kjent som Maria Stavang. 

Du har garantert fått 22-åringens vittige videoer i Facebook-feeden din, da siden hennes har over 100 000 likes. Etter litt etterforskning har vi også funnet ut hvor navnet kommer fra: Til Framtida.no har bergenseren fortalt at det opprinnelig var «Piatid», men da hun glemte passordet til PC-en ble det «Piateed» istedenfor. Og «Pia» fordi pappaen hennes kaller henne det. 

På Instagram har hun 112k følgere og dessverre gikk vitsemakeren under radaren i fjor, og havnet derfor ikke på vår store liste over hvem som fikk flest likes i 2016. Lover at hun kommer med i år. 

Feeden består av Spaghetti à la Capri, nakkepute, sjokolade og mye selvironi. 

Bli bedre kjent med den festlige frøkna bak Piateed:

Hei Maria! Du har kanskje den beste Instaen i Norge – hva tror du er grunnen til at så mange følger deg?

– Nei si det, jeg skiller meg vel litt ut i en del instagramfeeder og det tror jeg folk setter pris på. At midt oppi chiafrøgrøten og den perfekte countåringen så kommer jeg med den bleike magen min og det brede smilet.

2 sek, skal bare runne Rhodos.

Et innlegg delt av Maria Stavang (@piateed)

Har du slettet innlegg? Hva/hvorfor?

– Det har jeg! Om jeg ikke synes at et innlegg er morsomt nok så kan jeg finne på å slette det. Instagram for meg er jo blitt mer en «jobb», så om ikke bildet er morsomt så har jeg på en måte gjort en dårlig jobb og da er det fort gjort å slette det.

Kjøpt meg ny inspirational quote.

Et innlegg delt av Maria Stavang (@piateed)

Hva kommer du aldri til å poste?

– Jeg har et bilde av meg selv hvor jeg ikke har på meg så mye klær også er det noen fidgetspinnere involvert. Jeg synes bildet er veldig gøy, men må noen ganger tenke på mine stakkars foreldre. Jeg kan ikke bli avbildet med fidgetspinnere.

Deilig å endelig komme igang igjen med treningen:-)

Et innlegg delt av Maria Stavang (@piateed)

Hva er ditt mest likte innlegg?

– Et lite feriebilde fra da jeg var i Rhodos med mor nå i høst!

Kleskjeder som Zara har fått masse tyn for at størrelsene deres er for små, men vi må også sette søkelyset på Mega Super Mall i Rhodos for dette er str. XXL.

Et innlegg delt av Maria Stavang (@piateed)

Tre kontoer alle burde følge?

@randiliodden, @henrikfarley og @tegnehanne.

Hva er det dyreste du har blitt sponset på Insta?

– Har vel ikke fått en direkte spons på insta, men etter en standup jobb jeg gjorde så fikk jeg en blomsterbukett og to bokser med spaghetti a la capri. Og kiloprisen på de er ikke bare bare, 47,50 faktisk. Har prøvd lenge å bli sponset av Pierre Robert, Adams Matkasse og Makrell i Tomat men de svarer ikke på meldinger.

Når man får blomster OG spaghetti à la capri etter og hatt show.

Et innlegg delt av Maria Stavang (@piateed)

Hva er det fineste du har fått gjennom Insta?

– Jeg har fått så mange fine tegninger!! Folk er så flinke til å tegne, spesielt når de tegner meg finere enn det jeg egentlig er. Så det setter jeg pris på.

Et innlegg delt av Maria Stavang (@piateed)

Hva er det rareste tilbudet du har fått? 
– Jeg har enda ikke fått noe sånn helt sjukt som «Kan jeg kjøpe død hud av deg?», men jeg får spørsmål om jeg kan lage russesanger til russebusser, og den karrieren er plan Ø om ikke dette SoMe-greiene skulle funke. 

Jeg har mekket russelåt for å hedre gutta i Playboy 2017 og alle disse andre som lager russelåter! Sjekk den ut på NRK Satirisk sin Facebookside;););) link i bio?

Et innlegg delt av Maria Stavang (@piateed)

Hva er ditt beste tips til andre som vil bli populær på Insta? 
– Det spørsmålet får jeg ganske ofte og det beste tipset jeg kan gi er, vær orginal og skill deg ut! Ikke prøv å herme etter andre store kontoer, eller så kan man også kjøpe seg masse følgere for sånn 2500 kr. 

Er dette ulovlig?

Et innlegg delt av Maria Stavang (@piateed)

Hva er den drøyeste DM-en du har fått?

– Fikk en litt interessant en nå denne uken. Det var en som sendte meg ei litta fingrevideo, det var veldig hyggelig og litt skummelt.

Viktig å unne seg noe godt i hverdagen.

Et innlegg delt av Maria Stavang (@piateed)

Siste spørsmål: Hvem ville du byttet Insta-konto med for en dag?

– Gi meg kontoen til Erna S også skulle jeg lagt ut masse selfier av meg selv.

Firmamiddag.

Et innlegg delt av Maria Stavang (@piateed)

Hvem burde være Månedens Insta neste gang? Behøver ikke være kjendis eller ha tusenvis av følgere. Send tips til cecilie@730.no

Forrige Månedens Insta: Olav Stubberud