– Man har alltid tid til jenter?

16. sep 2017 kl. 00:00

♫ Gåtefull, finurlig og fiffig fra norske Bearson og Kanye Wests britisk stjerne.

A post shared by bearson (@bearsonmusic) onJakob «Bearson» Bjørn-Hansen fra idylliske Midtstuen i Oslo har flyttet til minst like idylliske Echo Park i Los Angeles med sin norske artistsamboer Jerry Folk. (NB! Bare venner.) Når han ikke cruiser rundt på padlebåt i Echo Park-dammen med Jerry, så er han i studio og lager lekker elektronisk popmusikk.

A post shared by @mrhudson on


Som den nye singelen «Cold War» med Mr Hudson; den britiske sangeren som signerte med GOOD Music i 2009.
 
Kanye West: – Mr Hudson blir bedre enn meg 
 


Etter tre forsøk var unge Jakob så elskverdig å ta en liten chat med sine fans hos 730.

Bearson, du skinner på Insta. Hva var det feteste du gjorde IRL i sommer?
– Å dra tilbake til Norge og møte venner og familie igjen. Kanskje et litt traust svar, men det er det jeg får minst tid til ellers. Utenom det var mitt nylige besøk til jungelen i Nicaragua et høydepunkt. Det er fjerde gang jeg drar dit med Neon Golds låtskriver-camp, hvor rundt 20 låtskrivere og produsenter samles for å lage musikk sammen i en uke.
Du er DJ, låtskriver, produsent, artist og labelmanager på én gang. Får du tid til venner – og ikke minst jenter?
– Hehe, vel det finnes tid til alt man har lyst til. Det gjelder bare å være flink til å disponere tiden sin, men jeg skal innrømme at det har vært ganske hektisk. I LA har vi jo den norske elektroniske squaden med Jerry Folk, Lemaitre og Coucheron. I tillegg henger man jo mye med andre musikere og bransjefolk, det er det som blir den hverdagslige kretsen. Og det er da alltid tid til jenter?
Først Miley Cyrus, Idris Elba, DJ Snake, Future, Kanye West, Jay-Z og nå Bearson: Hvorfor teamer du opp med Mr Hudson?
– Jeg møtte Mr Hudson for første gang i fjor og hadde vært stor fan av ham lenge. Vi klikket musikalsk og fant tonen veldig raskt. Vi gjorde et par låter sammen og bestemte oss for å gi ut «Cold War». Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet, og kan godt tenke meg å jobbe mer med ham.
Hvordan vil du beskrive «Cold War» med fem ord som brukes for lite?
– Gåtefull, avsides, finurlig, fiffig, sindig.Utmerket! Promobaben din hos Sony skryter av flere førsteplasser hos The Hype Machine. Men gjelder den listen fortsatt?
– De mest innflytelsesrike bloggene ble fjernet fra Hype Machine, noe som resulterte i at det døde litt ut. Listen spiller fremdeles en rolle, men SoundClouds negative utvikling – med fans som forflytter seg over til Spotify og Apple Music – har ført til at det er mindre viktig enn før.


Se også: SoundCloud sparker 173 ansatte, stenger kontorer
 Hva blir lit i høst?
– Jeg må nok nevne USA-turnéen og ulike festivaler som de lit-este. Men også ny musikk som kommer etter «Cold War». Jeg er glad for å endelig kunne dele mer musikk.
 
Se også: ♫ Terningkast 6-bonanza til nye Susanne Sundfør