Hopp til hovedinnhold
ROB BUCKLEY OG LEPPESTIFTJUNGEL-«JENTENE» (TV3/NBC)

Man candy i jungelen

Leppestiftgutten innrømmer at han blir utnyttet.

Det er ikke bare de hotte cougar-MILF-ene Brooke Shields, Kim Raver og Lindsay Price som Lipstick Jungle-seerne liker å titte på. TV3-seriens Robert Buckley – som alltid kaster skjorta – er sertifisert man candy.

Det sier de iallefall i intervjuet nedenfor, som ikke er like smooth som praten Letterman og Leno vanligvis disker opp med, men koz likevel.

Programlederen sier at han ikke kjenner igjen Rob med klær på, og stakkars Rob innrømmer at han blir pimpet for sitt utseende.

Leppestiftjungelen er aktuell på norsk tv, men i USA ble serien tatt av lufta etter kun to sesonger. Litt snodig. 28-åringen fra Los Angeles er nå med i One Three Hill.


– Serien handler om at man ikke skal skamme seg over å være fremgangsrik, eller be om unnskyldning for at man vil ha alt man kan få, sier Brooke Shields i en promo for Lipstick Jungle, som skamløst nok forsøkte å være en ny Sex and the City.

Begge sesongene er i salg på DVD i Norge (og via Amazon, etc) på import, og den første delen kommer ut i «norsk» utgave i neste måned. (Du kan bestille den hos Platekompaniet nå. Når skal man kunne laste ned filmer og serier derfra, slik man kan hos amerikanske iTunes?)

Trailer fra Canal +, som som vanlig var først ute med serien i Norge:

Klikk/titt her:

730 kårer: Topp 5 TV-serier akkurat nåååååå

Les mer