Hopp til hovedinnhold
MALIN ER KLAR FOR Å MØTE JUSTIN <3 (PRIVAT/UNIVERSAL)

Malin (18) fra Stryn betaler 51 000 for å møte Justin Bieber ♥

MALIN ER KLAR FOR Å MØTE JUSTIN <3 (PRIVAT/UNIVERSAL)

Du har dedikerte beliebers, og så har du sånne som 18 år gamle Malin (etternavn fjernet) fra Stryn. 

Mange kritiserer Justin Biebers skyhøye priser for de eksklusive VIP-billetter, og med god grunn. Få artister tar mer enn noen tusenlapper for et personlig møte, men så er det også få artister som kan måle seg med Justin Bieber. 

Skal du ha den ultimate opplevelsen med verdens største popstjerne i Oslo må du ut med 17 040 kroner. 

Du kan også møte Justin for den nette sum av 7890,-, men da må du dele bildet med 3-5 andre fans, og kanskje ikke engang stå ved siden av ham.  

 

18 år gamle Malin fra Sogn og Fjordane forteller 730 at hun har kjøpt den dyreste pakken til Justin Biebers kommende turné. Og ikke bare én gang – tenåringen har de siste dagene punget ut 17 040 kroner tre ganger.

Det betyr at hun får gode plasser under konsertene, en eksklusiv omvisning backstage, merch kun laget for VIP-fansen – og et personlig møte og bilde med selveste Justin Bieber. Malin skal på de norske konsertene 23. og 24. september, samt i Stockholm 29. september. Og alle gangene har hun altså kjøpt den aller dyreste pakken, totalt verdt 51 000 kroner. 

Hva er det som får noen til å bruke så mye penger på en 21-åring fra Canada?

Vi tok en prat med den entusiastiske vestlendingen som endelig får oppfylt sin store drøm –
tre ganger. 
SNART BLIR DET SELFIE – SAMMEN (PRIVAT, INSTAGRAM.COM/JUSTINBIEBER)Hei Malin! De færreste kan eller tør å bruke 17 000 på én VIP-billett, og du har kjøpt tre! Var det impulskjøp, eller bestemte du deg på forhånd om at du ville møte han tre ganger? 


 


– Etter konserten 16. april 2013 var jeg fast bestemt på at på neste verdensturne, da var det min tur å møte han. Da jeg fikk vite om de nye billettprisene ble jeg jo først sjokkert, så klart. Men jeg tenkte meg om en liten stund og bestemte meg for at jeg kom til å kjøpe den uansett hvor mye det kostet. Men at jeg kom til å kjøpe tre? Det visste jeg ikke selv en gang. Men jeg angrer virkelig ikke. Den siste kjøpte jeg på impuls i dag. 


Pulsen din må ha vært høy… Fortell alt! 


– Torsdag 11.12 satt jeg klar med pengene jeg og søsteren min fikk av mamma på konto, og skulle finne VIP-billettene med EN gang de ble lagt ut klokken 16. Men jeg fant ikke linken til de norske VIP-pakkene. Jeg leste underveis på Norske Beliebers-gruppen på Facebook at noen allerede hadde fått tak i noen av pakkene. Da ble jeg veldig stresset, og fortet meg inn på den svenske siden og sikret meg «Meet & greet»-billetter til meg og søsteren min i Stockholm. Jeg brast sammen i gråt når jeg fikk opp «Takk for ditt kjøp» på skjermen framfor meg. 
– Lørdag kveld kom jeg hjem fra jobb fra en kafé, hvor jeg har jobbet som servitør de siste to årene. Da jeg hadde fått tenkt meg om både en og hundre ganger, bestemte jeg meg for å gjøre det jeg egentlig skulle i utgangspunktet. Bruke mine egne penger for å møte idolet mitt.

– Så etter en samtale med mamma som utrolig nok var positiv til det, så lenge jeg betalte selv denne gangen, kjøpte jeg til den første konserten i Norge også. Jeg er så utrolig glad for muligheten jeg har til å se han flere ganger! 

Hvor mye betyr Justin for deg? 

– Han betyr ALT. Jeg har faktisk ikke ord til å beskrive det en gang. Man må virkelig være fan for å skjønne det selv. 


Fortsetter under


MALIN OG LILLESØSTEREN ASTRID (14) FOR ET PAR ÅR SIDEN <3 (PRIVAT)


Hvorfor tre VIP-billetter og ikke «bare» én?– Nå har det seg sånn at Justin Bieber faktisk betyr alt for meg, og har vært en del av livet mitt hver dag i 6 år nå. Da han var i Norge på operataket i 2012 hadde jeg ingen anledning til å reise til Oslo. Jeg kommer fra Stryn så er ikke bare-bare å dra til Oslo. Når jeg fikk tak i billetter til konserten hans i Oslo 16. 04. 2013 var jeg verdens gladeste. Til tross for at jeg skulle få se Justin bare én meter borte fra meg, så var det fortsatt utrolig leit å ikke få sjansen til å møte han personlig.

– Jeg angret også på at jeg bare hadde kjøpt billett til 1 av de 3 konsertene, så jeg fikk mindre tid til å se Justin en jeg kunne ha fått om jeg hadde hatt flere billetter. Jeg har angret så mye på det siden, at jeg har vært fast bestemt på at jeg skal være på alle konsertene neste gang, og jeg SKULLE møte han. Vurderte du ikke å kjøpe billettene til 8 000 i stedet, hvor du får møte med Justin, men gruppebilde med ham i stedet for alene-bilde? – Nei, det var faktisk ikke et alternativ når jeg er i denne situasjonen som jeg er i nå. Jeg visste at å få møte han alene og ta bilde med han alene kom til å koste MYE. Jeg hadde pengene klare til det. At jeg fikk en til er jo bare flaks og takket være en svært generøs familie. 


Fortsetter under


VI SATSER PÅ AT MØTET GÅR BEDRE ENN DETTE <3 (UNIVERSAL/BARNES & NOBLE) 


Men du, hvordan har du råd til VIP-billettene? Har du spart lenge?
 – Det har seg sånn at fra jeg fikk vite om billettprisen, og til nå, så løsnet økonomien vår hjemme. Mamma hadde tippet Joker og Lotto på butikken en vanlig lørdag 14.11, men det umulige skjedde. Vi ble ringt opp og vant toppgevinsten! Det er så utrolig tilfeldig.

– Vi bruker å tippe hver lørdag, men det som er litt morsomt med akkurat denne lørdagen, var at pappa mente at vi kanskje burde droppe Jokeren denne lørdagen siden «Vi aldri blir trukket ut uansett». Men her blir mottoet Justin har lært meg sant: «Believe and never say never»!

– Vi har lagt av en god slant av pengene til å bare kose oss og oppleve ting, og mamma mente dette var en perfekt opplevelse når vi først skal gjøre noe. Vi merket det heller ikke noe særlig på kontoen, så hvorfor ikke når vi er så heldige at vi er i denne situasjonen? Det er bare utrolig generøst av mamma at hun tilbød oss dette. Jeg spurte aldri om penger til dette, jeg og søsteren min ble tilbudt det. Jeg får ikke det jeg peker på for å si det sånn, så dette er helt utrolig. 


Fortsetter under 
Men du betalte for den ene billetten selv også?  – Ja, jeg har en helt vanlig jobb som de fleste på min alder har ved siden av skolen, og har da selvsagt spart opp litt sparepenger. Jeg regnet litt på det, og om jeg bruker 17k på billetter vil jeg uansett ha tjent det opp igjen på rett over 2 måneder. Jeg jobber nesten hver helg, og har ikke vært ute på byen siden februar. 

– Jeg mener selv at når en opplevelse som kommer til å bety så utrolig mye for meg er verdt to måneder uten inntekt der jeg tjener tilbake pengene. Per dags dato er 16. april 2013  den beste dagen i livet mitt, så jeg vet at å møte idolet mitt blir verdt det. Muligheten til å møte Justin er det ikke så ofte man får akkurat, og da betaler jeg heller litt og jobber det opp igjen om det er det som skal til. Hva er det meste du ville betalt for å møte Justin? – Jeg aner ikke. Jeg hadde aldri i livet betalt 17k om jeg ikke hadde hatt pengene til det, og sto uten jobb. Det sier jo seg selv. Det er syke priser.

Fortsetter under
 Hva vil du si til Justin (eller gjøre) når du møter ham? – Det har jeg ikke fått tenkt på enda. Men alle tre gangene skal jeg få klemt han i alle fall. I og med det er med en selfie så kommer jeg så nærme han at det lar seg gjøre uten at jeg ser at det blir et problem.

– Jeg vet ingenting om hvor lenge dette møtet varer, det er også en av grunnene til at jeg valgte å kjøpe en VIP-pakke selv også. Jeg vil ha så langt tid som mulig, men jeg har ingen forhåpninger i det hele tatt, bortsett fra av å få en klem. Jeg tørr det rett og slett ikke, etter jeg har hørt om andre som har hatt M&G. Det er utrolig dumt at det ikke er gitt ut noe info enda av arrangører om dette enda, men jeg regner med det blir gitt ut informasjon om nå i mars når turneen starter, og personene i USA skal bruke pakken sin.  


Hva er det beste som kan skje? – Jeg har som sagt ingen forhåpninger til møtet, så det beste som kan skje er at jeg får noen sekunder med han, nok til å gi han en klem. Jeg aner jo ikke hva jeg skal si eller noe om jeg får sjansen, så jeg skal gjøre det som blir mest naturlig. Jeg skal OPPLEVE det, og prøve å nyte det uten å flagre med mobilen i ansiktet hans under hele møtet.

– At han har det bra og er lykkelig er virkelig noe jeg håper. At han ikke er utbrent. Det kommer som sagt helt an på hvor mye tid vi får med han, og jeg tror dessverre det er fint lite. Men jeg vet selv hvor mye penger jeg har betalt for dette, og vet at jeg kan få hva mange mener er lite for pengene. Jeg mener at disse sekundene er verdt å to måneders jobbing.  Fortsetter under


HELDIG JENTE BACKSTAGE (PRIVAT/LIVE NATION)


Hva er det verste som kan skje?– At han er syk, konserten blir avlyst eller at han får vannskrekk igjen. Haha, neida. Men det verste som kan skje er at han ikke er der, eller at han er i sykt dårlig humør. Håper han har det bra og at møtet blir bra for alle som er i denne gruppen med disse billettene! Til slutt, hvordan reagerer folk rundt deg på at du har kjøpt billettene?–  Familien min er støttende til det, nettopp fordi de VET hvor mye denne gutten betyr for meg og søsteren min. Venner skjønner ikke at jeg gidder å bruke så mye penger på det, men er svært glad på mine vegner. Beliebers skulle gjerne ha vært meg nå, noe jeg virkelig skjønner ettersom jeg ville være alle som hadde M&G sist. Noen synes det er utrolig dumt at jeg støtter disse prisene ved å kjøpe dem, men jeg velger å gjøre det siden jeg har økonomi til det for øyeblikket.


– De utenforstående, ikke-fansene, synes jo bare det er absurd. Men de som mener det vet jo ikke hva Justin betyr for fansen sin, det må man være belieber for å virkelig forstå. Tror jeg snakker på vegne av alle beliebers når jeg sier han er verdt litt arbeid. Jeg bryr meg faktisk ikke om at voksne mennesker som aldri har opplevd å være å være virkelig fan av noe, synes dette er teit. For nå går min drøm i oppfyllelse, jeg skal møte idolet mitt, Justin Bieber. 3 ganger. 3 konserter som jeg bare skal nyte <3 

PS: Hva gjør du hvis det blir annonsert nok en konsert? 

– Haha, jeg leste «heldigvis» at det ikke er mulig med flere, så håper jeg ikke kommer i den situasjonen! Men om det skulle skje, så blir det en vanlig billett 🙂 


Se også:
Levanger-jente tok spontan tatovering dagen etter at Zayn forlot One Direction

Nyeste saker fra 730.no

Les mer