Hopp til hovedinnhold

MAKS loka i Paris!

Haha! At dette skulle gaa knirkefritt var det vel ingen som hadde trodd… Og det gjoer det jo ikke akkurat heller!! Skjoenner jo ikke en damn shit av den flyplassen her da! Hittil har jeg brukt en og en halv time, og fortsatt ikke funnet gaten min. Hurray! Folk ler av meg… Jeg ler selv jeg. Men jeg stopper aa le hvis jeg ikke finner den jaevla gaten snart! Motte paa et par militaerfyrer i mitt forsok paa aa finne frem. Holy meloney!Har slaatt meg til ro med to poser Doritos og en cola naa. Jakten paa gaten faar vente til mor har inntatt nok kalorier.Har en 11 timers lang flytur til Rio i vente. Faen det blir boring!! Har heldigvis 20 epiosoder med Big bang Theory paa iPoden! Smoodiebag!Haaper jeg slipper unna Ronny, Roger og Ole Jonny AKA 3x Charter-Svein ned til Brasil. De gjorde nytten sin paa to timer til Paris kjenner jeg! Nei Doritosen venter! Sneikz!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer