Hopp til hovedinnhold

Magdi har fått midtskill og hestehale

Nå våknet jeg etter FIRE TIMER i fullstendig koma på sofaen. Dvs det er løgn. På mystisk vis har jeg beveget meg fra sofaen og inn til sengen. Eller nesten til sengen hvertfall. Jeg lå (eller satt) seriøst med overkroppen i sengen og underkroppen på gulvet. Pluselig smalt det i døren. BANG! Alex skulle ha med seg folk hjem for å jobbe med musikk i dag, og jeg hadde lovet å rydde. Det ble jo fort ikke noe av…

Men så kommer den ville delen: drømmen. Husker bare brøkdeler, men det viktigste er på plass.

Jeg var på en slags sommerleir. En kveld satt vi rundt bålet på stranden, og camplederen sa det var på tide med litt underholdning. Ut av skogen, som i en film, skimter vi to skikkelser. De går mot oss i sakte film og forventingene er store. PLUTSELIG når de lyset av bålet, og BANG da ser jeg det: MAGDI MED MIDTSKILL OG HESTEHALE!!!! Chirag kommer litt krokrygget bak og sier til meg med mimikk «Ida hjelp meg, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med Magdi».

Så husker jeg ikke mer….

Kan noen please prøve å tyde drømmen?

Synes du jeg er rar sa du?

Uansett, da blir jo dette den perfekte anledningen til å ENDELIG legge ut den nye musikkvideoen til Karpe. Den er super fantastisk, og jeg ser den MINST en gang om dagen.


Husk at jeg med å synger på refrenget da. Du bare «JAAAAH, hvorfor er du ikke med i musikkvideoen da lixom???» Det lurer faen meg jeg også på!!!

Les mer