Madcons mann forbanna på MTV

23. sep 2008 kl. 00:00
YOSEF OG TSHAWE AKA MADCON HAR FORELØPIG FÅTT MTV-NEI (BONNIER)

MTV Europe Music Awards er ikke interessert i at den mest populære europeiske gruppen i Europa akkurat nå skal spille på arrangementet. Dette gjør duoens representant hos Bonnier, Frank “Murdah” Bakke”, sint.

– Her må MTV kjenne sin besøkelsestid. Jeg forventer at de finner en plass til en opptreden til Madcon under EA i Liverpool, og ikke drar over Rihanna eller Britney Spears for å ta av seg trusen nok en gang, sier Bakke til Aftenposten.
(Trusehenvisningen gjelder trolig ikke for Rihanna, som foreløpig ikke har blitt fotografert uten, iallefall ikke offentlig.)
Madcon-medarbeideren minner om at de norske rapperne er på 2. plass på Billboard European Hot 100 med “Beggin”, kun slått av amerikanske Katy Perrys bifile flørt. Listen kombinerer de mest solgt og mest spilte på radio i alle de europeiske landene.
Video: Madcon delte scene med Marit Larsen.
– Dette er jo en kuriositet. Hvor ofte kommer det en artist fra vårt territorium og gjør det så bra? Her må MTV favorisere, buldrer nordlendingen.
Jan Tørresen fra MTV Norge forklarer overfor Aftenposten at de britiske arrangørene planla showet i sommer, før Madcon hadde gjort det bra på hitlistene i England.
– Men vi gir oss ikke, og gjør et nytt forsøk der vi begrunner med listeplasseringene i Europa, sier musikksjefen til avisen. Röyksopp er den eneste norske artisten som tidligere har fått spille på MTVs musikkprisutdeling.
De nominerte i kategorien Årets Norske Artist: Kakkmaddafakka, Karpe Diem, Erik & Kriss, Madcon og Ida Maria. (Ja, Kakkmaddafakka.)