Hopp til hovedinnhold
EKTE INTERNASJONALE POPSTJERNER (MARTIN JOHANSEN/COSMOS)

Madcon-video: – Ikke noe Rune Rudberg, babba!

– Vi inviterer til mye «winding and grinding», tekster Tshawe til 730.no fra Tyskland, hvor de akkurat har fått gullplate og solgt 220.000 eks av «Glow». (Se bildet nederst.) Men det er oppfølgeren «Freaky Like Me» som Madcon-danseløven referer til, en låt som angivelig ikke er like «freaky» som et par av guttas artistkolleger.

– Haha, men ikke misforstå, dette er ikke noe Rune Rudberg-greier, baba!

Nuvel, men platinaduoen støter på endel jenter på sin internasjonale suksessferd. Blir det aldri litt snuskete?

– Hør’a… Hvis du ikke har sett mye freaky on the road så har’u ikke vært ordentlig on the road ass, baba! Og når jeg er med en khæb (dame) så kan jeg love deg jeg ikke er noen beskjeden bibliotekar ihvertfall. Ting skey;), forklarer Tshawe. I kjent stil.

Fortsetter nedenfor.
(COSMOS)
Madcon tukler med vokaleffekten Auto-Tune både på «Freaky» og «Glow». Blir det mye slik på guttas fjerde album CONtraband (25. oktober)?

– Mye tuna spør du? Vel… Det er mye mindre enn folk vil forvente fra en gruppe som oss, men ikke ikke-eksisterende heller. På de fleste låtene så brukes Auto-Tune (dog) med et formål framfor det å skjule at man faktisk ikke kan synge.

 

Den Sha DreamRoc’a- og TJ Oosterhuis-produserte låten gjestes av belgiske Ameerah (les om henne her), som også er med i videoen. Det er også flere proffe, nordmenn som svinger seg foran Christian Holm-Glads kamera.

Se den fancy resultatet:


Superdanser Maria Karlsen fra Cre8 lister gjengen for oss: Nikolai Nypan, Alexandra Joner (heisann), Amalie Eggen, Daniel M. Sarr, Ida Barland, Ronald Belaza, Ruben Aracena og Tine Erica Aspaas.

«Freaky Like Me» kommer i salg hos Platekompaniet fra 2. september, og hos iTunes og resten dagen etter.

På bildet nedenfor flekser Madcon sine tyske «Glow»-gullplater, som vil si 150.000 solgte eks. Singelen har dog snart solgt til til tysk platina (300.000).

HELE TYSKLANDS MADCON (RONNIE KLAUSSEN/COSMOS)

Bonus fra lørdagens konsert i Tyskland:


Les mer