Madcon og Kamelen byr på norske rapstjerner i dobbel musikkvideo

15. jan 2018 kl. 00:00
BENG BENG BENG (SKJERMBILDE/SONY) 
BENG BENG BENG (SKJERMBILDE/SONY) 
I sin splitter nye musikkvideo har ikke Madcon «bare» med seg Kamelen og en drøss med gateflammer fra Bergen, Oslo-duoen byr også på flere av landets fremste hip-hop-profiler.

I siste del av musikkvideoen hører vi nemlig uutgitte, Vinni-gjestende «Tårer», og snutten har også cameos av Lars Vaular, OnklP, Joddski, Karpe, Unge Ferrari, Admiral P, Tommy Tee og Nico D. 

– CONtakt-konseptet har hele veien handlet om å inkludere artistene vi digger og da var det naturlig å ta med Kamelen. Vi skøyt «drimmedua» på hans hjemmebane, og det var jævlig fett å føle på engasjementet i Bergen! Vill energi ❤️, skriver Madcon til 730. 
– Del 2 av videoen «Tårer» er om hva vi har gått gjennom for å komme oss dit vi er idag. Ikke bare oss, men alle våre kollegaer som fortsatt er synlige etter opptil flere tiår i bransjen. Det var komi-nostalgisk å se tilbake på, og selvfølgelig jævlig gøy med cameos fra stor del av vår fortid!

Drimmedua? Tshawe og Yosef forklarer også raust nok hva tittelen symboliserer. 
– Drimmedua? Som vi pleier å si.. Eller, hva er det du driver med du’a? Til tross for omstendighetene og hverdagens utfordringer.. Hva gjør du for å styrke deg selv, og gjøre det du trenger å gjøre for å komme nærmere dine mål? Det ække lek her ute Baba. Men vi har trua på deg.. Så denne her er til de av dere ute som bretter opp ermene og skal til å hoppe i en ny runde. En ny dag. Og fortsatt motivert. Vi tok med Kamelen og for å krydre det enda mer til;) Kjør på. Kjør hårdt!, avslutter de. 
Den doble musikkvideoen/kortfilmen er i likhet med den Arif-gjestende forgjengeren regissert av Frederic Esnault. Se nedenfor! 

Se også: «Passe ignorant» norsk hip-hop-video