Hopp til hovedinnhold
NESTEN UNFUCKWITHABLE I EUROPA (BONNIER)

Madcon #3 i Europa

Nyhetene om Madcons økende popularitet fortsetter, og nå er Oslo-duoens versjon av «Beggin» snart den mest spilte på radio i Europa. Tshawe og Kapricon byr også på andre sexy tall og listeplasseringer.

Vi sakser fra den oppspilte pressemeldingen til musikkselskapet Bonnier:

#6 på SoundScan Digital Europe, som vil si den sjette mest solgte singelen i Europa. Snart utrolige 100 000 solgte i England.

#9 på UK Radio Chart, 2. plass UK TV Airplay Chart

#2 på iTunes UK video download, #4 på iTunes UK single download.

#1 på Digital Sales i Frankrike for andre uke i rad. Har solgt 54 000 eks av «Beggin» i Frankrike på tre uker. Albumet går rett inn på # 10 på den offisielle, franske albumsalgslista. #1 på fransk radio i tredje uke på rad, ifølge Nielsen Music Control Chart.

I Tyskland har Yosef og Tshawe nå ligget i Topp 20 på de offisielle salgslistene i 25 uker på rad, og totalt har singlen passert over 125 000 solgte.

35 uker etter radiorelease er «Beggin» fortsatt #22 på tysk Nielsen Music Control-radiolisten etter å ha nådd peak som #7 i sommer.

«Back On The Road», Tysklands nestesingelvalg, er allerede #29 på den tyske radiolista. (Kult for Paperboys, som gjester.)

Denne erigerte Madcon-videoen kommer neppe til å legge en demper på oppsvingen.

Etter å ha gjennomført festivalkonserter i Frankfurt og Wien denne helgen, drar Madcon til Berlin for å promotere nettopp ”Back On The Road» i neste uke. På besøkslisten står blant annet tyske TRL på MTV, Viva Live og Kiss FM.

Irland har også fått smaken på Madcon; På én uke har de gått fra #40 til #19 på landets offisielle radioliste.

Madcons europeiske salgsskryteliste så langt: #1 Norge #1 Frankrike #2 Tyrkia #5 Polen #5 England #7 Tyskland #7 Østerike #9 Sveits #9 Ungarn #10 Russland #11 Sverige #19 Belgia #23 Italia

Snart er det klart for lanseringen av «Liar» i Norge og England.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer