Hopp til hovedinnhold
John Slattery joiner familiemoroa.

Mad Man x Arrested Development

3 X 30000 HURRA: ARRESTED DEVELOPMENT GJØR 2013-COMEBACK (FOX/AMC)

Mad Men-sølvreven John Slattery (alias Roger Sterling) skal angivelig ta seg fri fra Sterling Cooper Draper Price for å henge med den dysfunksjonelle -men elskverdige – Fox-familien The Bluths.
50-åringen medvirker i flere av de 10 ferske episodene av den kansellerte kult-sitcom-en Arrested Development, som får nytt liv via Netflix til neste år.
Nyhetene om at en fjerde sesong er på vei begynte først å sirkulere i fjor høst, og gla’meldingen ble selvsagt mottatt med unison trampeklapp og gledestårer fra die hard-fans verden over.
Tross strålende kritikker nådde som kjent serien aldri de helt store seertallene da den premierte i 2003, og i 2006 ble Bluth’ene tatt av lufta etter sin tredje (og til nå – siste) sesong.
 
Tidligere i sommer twittret Hollywood-legenden Ron Howard (som er seriens joviale narratør) bildet under fra settet, sammen med hovedrolleinnehaver Jason Bateman og seriens far Mitch Hurwitz.
Han  får gode skussmål fra skuespiller og regissør Howard, som fortalte MTV News følgende om ADs kommende og sårt etterlengtede fjerdesesong: 

– Mitch prøver ikke å gjenskape noe. Arrested Development har vært borte en stund, og det han og de andre manusforfatterne morer seg mest med nå er å utforske hva som har skjedd med karakterene siden sist. Hvilke nye karaktertrekk skal avdekkes, hva bør forbli uforandret? Skribentene har en utrolig god sans for hvor de skal ta de neste 10 episodene.

2012-Bluths godt i gang med innspillingen av fjerde sesong.

 

The Bluths anno 2003.

 

#Hjerte: Vi håper & tipper dette blir en av moderne tv-histories hyggeligste gjensyn:

Se også: Superserie blir film! Historiens morsomste familie gjenoppstår

Nyeste saker fra 730.no

Les mer