Machine Gun Kelly avlyser Norge, men ikke Sverige og Danmark?

16. sep 2019 kl. 14:53

Hotel Diablo World Tour kommer ikke til Norge likevel (Getty)

Hvorfor har Machine Gun Kelly brått avlyst kveldens konsert i Oslo?

Vi skulle ønske vi hadde et godt svar til alle som mailer og DM-er oss spørsmålet.

Kort tid før planlagt gig på Sentrum Scene måtte arrangøren gå ut og bekrefte at konserten kanselleres.

Uten å kunne oppgi grunn fra artisten selv. 

– Uforutsette problemer har ført til at konserten med Machine Gun Kelly dessverre er blitt avlyst. MGK er lei seg for dette å håper å kunne komme tilbake neste år, skrev en representant for spillestedet lørdag.

Kjøpte billetter refunderes, men det er en mager trøst for alle som gledet seg, ikke minst for alle som reiser langveisfra. 

– Noen som vil refundere togbilletter og lønn jeg går glipp av for å ha tatt meg fri for dette? 🙈 Håper på en bedre forklaring! Har gleda meg i flere måneder til dette 😭, skriver en skuffet fan på Facebook-arrangementet.

Det løste seg dog for henne – senere i samme tråd skriver hun at hun i stedet drar til Stockholm for å se MGK, og oppfordrer andre til å gjøre det samme.

– Fy faen jeg er forbanna nå ass. Venta på konserten i flere mnd.En begrunnelse hadde vært fint😠, skriver en annen.

Cleveland-rapperen (og skuespilleren) er nemlig klar for Fryshuset i Stockholm i morgen, tirsdag. I går spilte han på Vega i København. 

Her er Machine Gun Kelly på scenen i Danmark:

View this post on Instagram

❤️😍omg @machinegunkelly

A post shared by Jannie Nicka (@nickakornum) on

Tre land på tre dager kan føre til logistikk-utfordringer, men det er snodig å ikke nevne det som grunn dersom det var årsaken til avlysningen. 

Eller kanskje han bare trengte et pust i bakken mellom konsertene? Vanskelig å si når verken han eller teamet ønsker å kommentere det.

Sentrum Scene var ikke utsolgt, men over 500 hadde trykket «skal» på Facebook-arrangementet. Nesten 1000 var «interessert».

Billetter refunderes ved utsalgssted innen 16.11.2019. Billettavgift (og personlige utgifter som reise, overnatting etc) refunderes ikke.

Se også: FIFA 20 har flere norske sanger