Hopp til hovedinnhold
Kenneth Petty Nicki Minaj husarrest etter trussel mot Offset Cardi B
Kenny Petty må tilbringe 120 dager i heimen etter trusler mot Offset (Instagram)

Cardi B slår ned på usanne påstander om sin far

Fans av Nicki Minaj henter frem gamle rykter om Cardi B sin far.

OPPDATERT 21. september: Dette eskalerte fort. Nå melder The Hollywood Reporter at ektemannen til Nicki Minaj – Kenneth Petty – må sone 120 dager i husarrest etter å ha truet Cardi B sin hubby Offset på sosiale medier. Grunnen er at trusselen bryter med vilkårene for Kennys prøvetid.

Han ble dømt til tre års prøvetid i juli 2022 etter å ha erkjent seg skyldig for å ikke ha registrert seg som sexforbryter i delstaten California i 2020 – noe han er pålagt å gjøre. I 1995 ble mannen til Onika dømt for førstegradsforsøk på voldtekt av en 16 år gammel jente og tilbrakte fire år i fengsel i New York.

I videoen som fører til at Kenny nå får husarrest, sier han blant annet at Offset kan begynne å planlegge sin egen begravelse.

– Planlegg den ferien, du kommer til å måtte planlegge begravelsen din, pussy, sier han.

(State of New York)

Du kan lese mer hendelsen og se videoen i den opprinnelige saken nedenfor.

Cardi B alias Belcalis Marlenis Almánzar Cephus (født i 92) ser seg nødt til å avkrefte gamle rykter om sin far etter at fansen til Onika setter det på dagsordenen igjen.

Det skjer etter at rappernes ektefeller har en aldri så liten «frem og tilbake» på sosiale medier.

Etter MTV VMAs forrige uke – der både Cardi B og Nicki Minaj var til stede – ville ektemannen til sistnevnte nemlig ha to ord med Offset alias Kiari Kendrell Cephus (født i 91).

Fredag kveld gikk Kenneth Petty (født i 78) og en kompis av han live på Instagram utenfor en bygning i New York hvor de mer eller mindre utfordret Kiari til å dukke opp. I tillegg til at Kenny kom med en trussel mot sistnevnte.

Mannen til Cardi B befant seg dog på et privatfly.

– Jeg er på en jævla jet, mann. Jeg er rik, sa han kort tid etter på sosiale medier.

Kenneth og Onika med deres sønn, Riri og A$AP Rocky (Instagram/nickiminaj)

Se også: Nicki og Kenny ønskes fjernet fra nabolaget

Til tross for at både Belcalis og Onika holder seg for gode til å gå i strupen på hverandre via socials, er historien en annen for fansen deres.

I tiden etter ektefellens beef, er diskusjonen mellom fansen deres i full gang.

Mens Bardigang påpeker at Kenneth tidligere er dømt for voldtekt, trekker Barbz frem at Cardis far også har en lignende fortid.

Noe Cardi B tidligere har avkreftet.

Nå ser hun seg nødt til å gjøre det på ny.

Cardi og Offset (Instagram/iamcardib)
Cardi og Offset (Instagram/iamcardib)

Se også: Innrømmer å ha løyet om utroskap

X svarer «Bongos»-rapperen på det en fan av Onika legger frem som sine bevis om Carlos Almanzar.

«Først er det videoen som lyver om Offset, nå er det løgner om min far… Jeg er ganske sikker på at dere vet at seksualforbrytere må ta bilder hvert år. Hold det søtt når det gjelder familie. Spesielt forbrytere, pedoer og overgripere fordi jeg vet alle kommer til å gråte når jeg begynner å snakke om de som er ekte pussy snatchers», lyder svaret til Cardi som referer til de årlige bildene Kenny har måttet ta.

Dette er som nevnt ikke første gang 30-åringen slår ned på falske påstander om faren.

«Navnet til faren min er Carlos Almanzar. En imigrant som kom til Amerika i 1990 fra Den dominikanske republikk. Hvis faren min hadde gjort noe kriminelt ville han blitt deportert og ville ikke hatt mulighet til å jobbe som taxisjåfør i ni år», har rapperen skrevet om anklagene tidligere.

Se også: Dette er ektemannen til Nicki Minaj tidligere dømt for

Nyeste saker fra 730.no

Les mer