Hopp til hovedinnhold

Lyst på stumpen til Nicole Scherzinger?I juni fyller Nicole Scherzinger 34, men den Hawaii-fødte sangeren føler seg yngre. Noe hun dog jobber hardt for. Forsiden av Shape byr på den Maz Azira-kjole-rockende (truseløse?) eks-pusekattdukkesjefen, med tittelen «Get a tighter tush» og en pil på Nicoles booty.

Soloalbumaktuelle mor snakker selvfølgelig om hvordan hun holder seg i form.


Nedenfor er noe av det hun sier.

– Jeg spiser faktisk – mye! Jeg dropper aldri et måltid. Ofte har jeg bløtkokte egg, røkelaks og toast til frokost, frukt til lunsj og vanligvis kylling eller fisk med ris og grønnsaker til middag.

– Jeg startet å jogge og telle kalorier da jeg var bare 14. Jeg har vært på alle slankekurer man kan forestille seg. Innen jeg ble med i Pussycat Dolls var jeg på vekten hele tiden. Den ble min uvenn, for jeg merket at når jeg trente hardt, så la jeg på meg. Nå som jeg er i 30-årene har jeg sluttet å veie meg, jeg bare sjekker hvordan klærne sitter. Jeg har akseptert kroppen min mye mer, og jeg har lært å sette pris på den.

Se også: Sangeren skuespillerdebuterer i Men In Black III
 
Nicoles fem favorittøvelser som du kan lese mer om i bladet: Reverse Chop, Slide Out, Triple Threat, High Curl og Leaning Extension:
 
Hennes fem favorittreningslåter ser du nedenfor.
 

Det lureste Nicole føler at hun har gjort helsemessig: – Å begynne å sove mer.

Kjendiskropper hun beundrer: – Jennifer Lopez og Halle Berry.

Bonus: Et fun fact få vet om: – Jeg er en klassisk trent operasanger.


Nicoles topp 5 treningslåter: (Tilhører ingen av hennes utrolig mange Universal-kolleger.)

Beyonce «Run the World (Girls)»:

Adele «Rolling in the Deep»:

Putbull feat. Afrojack, Nayer & Ne-Yo «Give Me Everything»:

Michael Jackson «Dirty Diana»:

Sly and the Family Stone «Everyday People»:


Se også: Nicole Scherzinger i fuktig jungel (video)

Hør og last ned Nicoles soloalbum Killer Love:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer