Hopp til hovedinnhold
Og mye, mye mer.

Lydløst Ryan Gosling-anthem

Drive-aktuelle Ryan Gosling har blitt en av Hollywoods aller heiteste skuespillere. Han trenger ikke engang å diske opp med noe særlig dialog.
Digg å se på, selv om snutten ikke er så veldig morsom. Eller? For øvrig er det bare å glede seg til den nye plakatgutten vår dukker opp i filmen The Ides of March, som har norgespremiere 17. februar 2012 (men som allerede har gått for fulle mugger i USA en god stund):

I denne politiske thrilleren, regissert av motspiller George Clooney, opptrer Gosling som du ser uten tøffe tannpirkere i munnviken, men med et blankt strøk av pomade på leppene isteden. Spørs om dette blir en like hot effekt som den velplasserte tannpirkeren allerede er blitt, jamfør magasinet Esquires nyeste cover, der Justin Timberlake «tar en Gosling», dog med fyrstikk:

Muligens er dette en intern spøk mellom de to tidligere Nickelodeon-guttene fra Mickey Mouse Club-tiden på 90-tallet, da Gosling til og med bodde lengre perioder hjemme hos The Timberlakes. Sjekk ut de to som ca. 12 år gamle medierådgivere for det tøffe jente«bandet» Xscape i denne old school-snutten:

Gladbonus: Se Ryan Gosling etterlikne en liten kongolesisk jentes dansing til «Rude Boy» hos Jimmy Kimmel:

For ordens skyld: Det er Gosling selv som har vært i Kongo og filmet disse søte barna i forbindelse med veldedig informasjonsarbeide han gjorde for et års tid siden. Se intervjuet om dette hos Kimmel her:


Se også: Drive: Full gass for Gosling

Nyeste saker fra 730.no

Les mer