Hopp til hovedinnhold

Lurt av Carlo!!!!

OMG!!!!! Det er det villeste! Jeg er rett og slett DUM.For over et år siden lot jeg en random gutt sove på sofaen min. Han overbeviste meg så sykt om at han hadde mistet siste bussen hjem til Bærum og at jeg var hans eneste mulighet til å slippe å sove ute i snøværet. Jeg synes kjempesynd på han, og han fikk sove på sofaen min..JEG BLE LURT. På Morgenshowet i dag hadde vi temaet «hva er den dårligste hvite løgnen du har hørt?» og følgende melding tikker inn i studio:Den dårligste hvite løgnen jeg kommer på nå i farten er å si til Ida midt på natten om at jeg ikke hadde sted å sove for for å bli bedre kjent med henne siden jeg syntes hun var søt (langt ifra) hilsen carlo TROR DU IKKE DET VAR HAN DUDEN FRA I FJOR SOM SENDTE INN MELDING??? Vi ringte han opp, og det viste seg jo at ALT var løgn! Han var bare keen på å få seg noe han. Nå høres jeg ut som verdens mest naive, men jeg kan loooove deg at Carlo var en god skuespiller! Han hadde til og med en tåre i øyekroken!Men da er det hvertfall bevist en gang for alle: Alle gutter er kun ute etter en ting. Og nei, DET FINNES IKKE UNNTAK.Her er løgneren:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer