Hopp til hovedinnhold
(WARNER)

Lupe Fiasco til Norge

(WARNER)


OPPDATERT: Lupe kommer også til Oslo og spiller på Sentrum Scene 5. mai.

Samtidig som Lupe Fiasco har en av de mest spilte låtene hos norske Spotify, bekrefter Stavanger LIVE at de har booket Chicago-rapperen fredag 3. mai.

– Vi er selvfølgelig glade over å få en såpass viktig artist på programmet. Lupe Fiasco har bevist at det er mulig å kombinere kunstnerisk integritet med kommersiell suksess. Han vil dessuten stå godt i forhold til andre navn på plakaten vår, for eksempel Karpe Diem, sier festivalens bookingssjef Magnus Lund.

Lupes «Battle Scars», med australieren Sebastian Guy, har vært #2 på VG-lista, og er den Grammy-vinnende, samfunnsengasjerte rapperens kommersielle gjennombrudd her til lands:

Låten er hentet fra hans fjerde album Food & Liquor II: The Great American Rap Album Pt. 1, som stort sett har fått terningkast high five fra anmelderne.

Med co-signering fra Pharrell Williams og Kanye West, debuterte Lupe som 23 år gammel skateboarder med kjærlighetslåten «Kick, Push» i 2006. Til tross for at Lupe er ca. like dårlig på rullebrett som Skateboard P, ble singelen og videoen godt mottatt:

Hans største hit i hjemlandet er foreløpig «The Show Goes On»:

Stavanger Live går ned i Sørmarka Arena i Stavanger 3. – 4. mai. Noen av navnene som allerede er sluppet: Tinie Tempah, Knife Party, Two Door Cinema Club, Nicky Romero, Far East Movement, Lindstrøm, Tønes, Truls, Blood Command, Savant og altså Karpe Diem.
 
Se Lupe Fiasco gjøre «Battle Scars» hos Conan O’Brien: Her!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer