Lover: Ny app fra skaperen av Tinder

18. feb 2020 kl. 13:21

En velkjent logo for mange – men holder det med Tinder? (Igor Golovniov/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Kan en app hjelpe deg til å bli en bedre elsker?

Lover er skapt av Dr. Britney Blair, en klinisk psykolog med ekspertise innen seksualitet.

Med på laget har hun blant andre Sean Rad, skaperen og tidligere CEO for selveste Tinder.

Lover gøtt?

Lover er ikke en sjekke-app á la Tinder eller Grindr, men et verktøy som kan hjelpe deg til å bli en bedre sengepartner, skal vi tro skapernes egne lovnader.

Det som skiller Lover fra en artikkel man kan lese hvor som helst skal være at den tilpasser seg brukeren, blant annet via en personlighets-quiz.

Lover byr også på lyd-guide til oralsex, videoer som viser hvordan man kan være mer generøs i sengen, og «spillelister» med titler som «Getting Hard, Made Easy», melder Tech Crunch.

– Det er rart at det er tabu rundt sex når det er noe vi alle gjør… Enten vi nyter det eller ikke. Vi mener det er på tide å starte en samtale rundt dette viktige aspektet av helsen vår, sier Dr. Blair.

– Vi tror Lover kan hjelpe til å bygge selvtillit, tilrettelegge for kommunikasjon, forbedre kjemi mellom partnere og bare øke bevisstheten rundt sex og seksualitet, sier hun.

Slik ser appen ut (Lover/Tech Crunch)

Investorer skal ha backet appen med nærmere 50 millioner kroner.

Det er heller ikke gratis å bli god: Etter en gratis prøveperiode koster Lover en drøy hundrelapp i måneden, eller i underkant av 600 kroner i året.

Kanskje verdt det?

Se også: Oppfyller Instagram brukernes store ønske?