Hopp til hovedinnhold

Lover å beholde (litt) klær på

19 år gamle Mimi Blix er klar med sin andre singel «Forever» (produsert av Jay Abidini fra The Store og skrevet av Ida M. Botten), så vi hollererte på den smørblide 10 av 10-Askim-jenta. Hør hennes nye låt nedenfor.

Grattis med ny singel. Er du på europop-pakka? Hva synger du om?

– Takk! Europop? Nei, det vil jeg ikke kalle den. «Forever» er en sommerflørt, med en touch av de beste musikksjangerne; dance, R&B og jo, litt pop da. Jeg synger om å ta en sjanse i kjærlighet, og at man tør å våge.

Hva lærte du av MGP (se video)?

– Det var en super erfaring. Jeg lærte mye om sceneteknikk, og for å være helt ærlig – i og med at det var første gang jeg stod på en scene og med 1 million seere – så er det ikke det letteste jobben, men jeg lærte at jeg er klar for store opptredener. Sceneskreken gikk bort på flekken.

Hva klinger best: «MGP-Mimi» eller «Norges Tyra Banks»?

– Dere, asss… dere er så slemme! Vet du hva…? Ingen av delene. Media har funnet på MGP-Mimi og Norges Tyra, men folk kaller meg Mimi Blix. Det høres best ut.

Drømmer du fortsatt om å bli en sexy Victoria’s Secret-undertøysengel?

– Hell yeah!

Synes du Rosie Huntington-Whiteley leverer i Transformers 3? Har du en skuespiller i magen?

– Det synes jeg absolutt. She’s the shit! Og ja, jeg har en helt klart skuespiller i meg. Just watch and see…

Victoria’s Secret-modellene er veldig lettkledde, og Rosie er intet unntak, jamfør dette freidige bildet. Hva sier familien din hvis du stiller opp slik?

– Okay, her er et sitat fra mamma: «Get the fuck out of my house!» Haha. Heldigvis skal de få slippe å se et slikt bilde av meg.

Det var godt å høre……. Uansett, hvem liker du best: Beyonce, Rihanna eller Lady Gaga?

– Oj, det er jo min topp 3. Beyonce soleklart! Hun er en levende legende som både Rihanna og Gaga ser opp til og som de – som vi kan se – noen ganger hermer etter. Alt Beyonce gjør blir gull. Hun er et brand. Hun er Queen B.

Mimi Blix’ nye singel «Forever» kommer i salg om to uker. Hør en smakebit her:

Uboost: Supermodellen Monikangana Dutta til Mimi: – Get the fuck outta my face!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer